in ,

Ποιες είναι οι λύσεις που έδωσε η δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο;

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη», αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στη Νεάπολη, στην επικείμενη λειτουργία του νέου βρεφικού σταθμού του Αγίου Νικολάου.


Ανακοίνωσε περιχαρής, πως βρέθηκε λύση με το πρόβλημα της βρεφικής στέγης στον Άγιο Νικόλαο!
Δυστυχώς αγνόησε επιδεικτικά το αντίστοιχο ζήτημα που ταλανίζει τους εργαζόμενους Νεαπολίτες γονείς και δεν είπε τίποτα, για το τι συμβαίνει με τον βρεφικό και παιδικό σταθμό της Νέαπολης.

Γιατί δε ανέπτυξε αλήθεια, στους μετρημένους στα δάχτυλα Νεαπολίτες που ήταν παρόντες στην τελετή, τις προτάσεις του για το φλέγον θέμα για πολλούς συμπολίτες μας;
Δεν γνωρίζει πως στη Νεάπολη, στα ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που στεγάζεται ο παιδικός σταθμός, ήδη από πέρυσι συστεγάζονται, στριμώχνονται και στοιβάζονται και τα βρέφη, εκτός από τα παιδιά προσχολικής ηλικίας;
Υπήρξε κάποια πρόβλεψη;

Το πρόβλημα είναι ήδη από πέρυσι γνωστό, μιας και τα παιδιά αρκετών Νεαπολιτών εργαζόμενων γονέων, έμειναν εκτός!!!! Πολλών οι αιτήσεις δεν εγκρίθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι μεταφέρουν τα παιδιά τους καθημερινά, σε αντίστοιχες δομές στον Άγιο Νικόλαο!

Ποιες είναι οι λύσεις που έδωσε η δημοτική αρχή και το τοπικό συμβούλιο; Οι προτάσεις τους, έστω;;
Πόσο δύσκολο είναι να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα δημόσια κτίρια που υφίστανται στην πόλη μας;
Για πόσο ακόμα θα είναι αφημένα στην τύχη τους;
Υπάρχει απάντηση;

(Σημειώνουμε, πως τώρα είναι η περίοδος που κατατίθενται οι αιτήσεις των γονέων για την ένταξη των παιδιών τους στην συγκεκριμένη κοινωνική παροχή για την νέα σχολική περίοδο.)
Προς γνώση και προβληματισμό.

Αντώνης Γιαλελάκης

υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Νεάπολης

Ανεξάρτητης κίνησης δημοτών Νεάπολης