in , ,

Σοβαρή η έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τους αστυνομικούς του Λασιθίου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου της Ένωσης μας, με τον με τον Προϊστάμενο Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο Επιτελάρχης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, στους Αστυνομικούς του Νομού.

Ακόμα ο Πρόεδρος έθεσε το ζήτημα της σοβαρής έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κυρίως σε αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και για τα κράνη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λασιθίου. Ο μεγαλύτερός αριθμός των αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα οποία είναι εφοδιασμένες οι Υπηρεσίες της Δ.Α Λασιθίου, έχουν λήξει και τα εναπομείναντα λήγουν το τρέχον έτος με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας, φορώντας τα, να μην νιώθουν την ασφάλεια που πρέπει να τους παρέχουν αυτά. Τα κράνη δε, είναι παλαιού τύπου τα οποία με την παρέλευση των χρόνων, έχουν υποστεί φθορές και κρίνεται αναγκαία η άμεση αντικατάστασή  τους καθόσον παύουν να είναι λειτουργικά.

Ο Στρατηγός, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και έδειξε ότι είναι γνώστης των ως άνω προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του ώστε αυτά να επιλυθούν. Επίσης εξέφρασε την πρόθεση της Ηγεσίας στο να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, για την κάλυψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Υπηρεσιών του Νομού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

  Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ