in

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου με το προεδρείο της κοινότητας Βραχασίου

Άκρως εποικοδομητική χαρακτηρίστηκε η συνάντηση που είχε την Παρασκευή  (3/7), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με το προεδρείο της κοινότητας Βραχασίου.

Στην συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τρέχοντα θέματα και ν΄ αναλυθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και υλοποιούνται (γήπεδο ποδοσφαίρου), καθώς και ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής, για έργα και δομές (ιατρείο, ΚΑΠΗ κ.α) που θα δώσουν μια διαφορετική αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο.

Κοινή ήταν η διαπίστωση, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου, ανταποκρίνονται επαρκώς στην αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας, ενώ όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός : “για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια, υπάρχει δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με το τοπικό συμβούλιο, γεγονός που καταδεικνύει θετική προοπτική για τον τόπο και τον δήμο συνολικά”

Ο κ. Ζερβός, τονίζοντας ότι το τοπικό συμβούλιο, έχει την διάθεση να πετύχει, αφήνοντας πίσω διχαστικές πολιτικές του παρελθόντος, επεσήμανε ότι η τοποθέτηση Εντεταλμένου Συμβούλου Βραχασίου, βοήθησε σημαντικά στην προώθηση ζητημάτων της κοινότητας.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δημοτική Αρχή, παρά τις αντιξοότητες (απο στελέχωση υπηρεσιών, πανδημία), θα καταφέρει να υλοποιήσει τις εξαγγελίες που υπήρξαν για το Βραχάσι και την Μίλατο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οοο αντιδημαρχος οικονομικών και κοινωνικής ευθύνης Θωμάς Χαριτάκης, ο Κώστας Κυβερνητάκης, η κ. Μαίρη Σφυράκη, ο κ. Σουλαδάκης Εμμ και ο εντεταλμένος  δημ. Σύμβουλος Μαν Λεμπίδης.