in

Την Κυριακή 3 Μαρτίου η Νεάπολη έχει καρναβάλι και η κυκλοφορία αλλάζει

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα την Κυριακή (03-03-2019) και από ώρες 15.00-πέρατος λήξης στην πόλη της Νεάπολης, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Πολυτεχνείου από το από το σημείο που συμβάλλει με την περιφερειακή οδό (γωνία Παιδόπολης) μέχρι και τη διασταύρωση της με την οδό που διέρχεται όπισθεν των κτιριακών συγκροτημάτων της μητροπόλεως και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού. Η κυκλοφορία επί της περιφερειακή οδού θα διεξάγεται κανονικά.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ. Τα οχήματα ερχόμενα από την κατεύθυνση των Τεχνικών Σχολών δύναται να εκτρέπονται αριστερά μέσω της Περιφερειακής Οδού ή δεξιά από την οδό Π. Λήνου και με την βοήθεια σημάτων που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές, θα κατευθύνονται στην επαρχιακή οδό Νεαπόλεως-Βρυσών (μετά το Νοσοκομείο-Κ.Υ. Νεαπόλεως).
  • Διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα επί της οδού Αναπήρων Πολέμου από το Κ.Α.Π.Η μέχρι και την Κεντρική Πλατεία Νεαπόλεως. Η Κυκλοφορία θα διεξάγεται από και προς την Επαρχιακή οδό Νεαπόλεως – Βρυσών και δια μέσω της οδού όπισθεν του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου-Ηρακλείου.