in ,

Η κιβωτός αναζητά χώρο για να στεγαστούν τα νέα της γραφεία

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15 Μαΐου 2020, στα γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του εθελοντικού οργανισμού και της Κιβωτού Αγίου Νεκταρίου . Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι της Κιβωτού, η πρόεδρος Κα Γεωργία(Ζωρζέτ) Παγκάλου, ο ταμίας Κος Δημήτρης Χαλκίδης, ο Τομεάρχης Αγίου Νικολάου και περιχώρων Κος Γεώργιος Γρηγοράκης , και η Ομαδάρχης νέων Κα Σωτηρία Τσιμιτάκη, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσώπησαν η Συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Κρήτης, κα Χρυσή Μπομποδάκη και η Κοινωνική Λειτουργός του κέντρου, κα Δέσποινα Ανουσάκη, τηρώντας, ωστόσο, όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία οργανώθηκε από τον Τομεάρχη της Κιβωτού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων με διάφορους κοινωνικούς φορείς, η κυρία Μπομποδάκη και η κυρία Ανουσάκη ενημέρωσαν αναφορικά με τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ αντίστοιχα για το έργο και τη δράση της Κιβωτού, την ενημέρωση ανέλαβε η πρόεδρός της.


Το κλίμα αγαστής συνεργασίας, επιστεγάστηκε με την πολύτιμη δωρεά από το Χαμόγελο του Παιδιού ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών, με αποδέκτες τις οικογένειες που στηρίζει η Κιβωτός ,τα οποία θα διανεμηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Τέλος, η Κιβωτός αναζητά χώρο για να στεγαστούν τα νέα της γραφεία-παραρτήματα στον νομό Λασιθίου και παρακαλεί για την παραχώρηση αίθουσας στην περιοχή της Νεάπολης ή του Αγίου Νικολάου. Κρίνεται πολύτιμη η συμβολή όλων.