in ,

Τρία τροχαία σε μια νύχτα, το ένα στον Αγιο Νικόλαο

Μέσα σε μόλις μία νύχτα σημειώθηκαν τρία σοβαρά τροχαία στην Κρήτη με εγκλωβισμό κάποιου επιβάτη στα συντρίμμια προκαλώντας την κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σοβαρότερο καταγράφηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όταν λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ δύο αυτοκίνητα συγκρούονται πλαγιομετωπικά μεταξύ τους στον επαρχιακό δρόμο που Βρούχα προς Σελλες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα άτομο και να χρειαστεί να συνδράμει η πυροσβεστική που έσπευσε με ένα όχημα και δύο υπαλλήλους.

Μέσα σε λίγη ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα ο τραυματίας να μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΙΧ αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου

Μία ώρα νωρίτερα ένα επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώνεται σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην οδό Σμπώκουκοντά στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου όταν ένας οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να ακινητοποιηθεί σε κολόνα της ΔΕΗ.

trocheo

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες καθώς ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί χωρίς ωστόσο να έχει τραυματιστεί.

Τρελή πορεία ΙΧ στα Χανιά κατέληξε σε… σταθμευμένο όχημα

Το τρίτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας οδηγός αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και διαγράφει μία «τρελή πορεία» σε δρόμο της Νέας Κυδωνίας καταλήγοντας πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες που έβγαλαν με ασφάλεια τον οδηγό από τα συντρίμμια και τον παρέδωσαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.