in

Blue, Εικαστική έκθεση Βασιλικής Βελέντζα στον Άγιο Νικόλαο

Η έκθεση με τίτλο ” Blue” είναι ενταγμένη στην ενότητα “Aquatic Heaven” και αποτελεί την έκτη ατομική της παρουσίαση .

Παρουσιάζονται έργα στα οποία αποδίδεται η γοητεία του υδάτινου στοιχείου φιλοτεχνημένα με λάδι σε καμβά αλλά και πειραματισμοί με τεχνικές και υλικά της φύσης όπως πέτρα, ξύλο και όστρακα, τα οποία ενσωματώνονται με απόλυτη φυσικότητα.
Το υδάτινο στοιχείο εσωστρεφές και παρορμητικό αντιπροσωπεύοντας την ηρεμία αλλά και τις πιο βαθιές σκέψεις είναι κυρίαρχο στα έργα.

Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κ. Αντώνη Βγόντζα ο οποίος τίμησε την κ. Βελέντζα με το εξώφυλλο του τελευταίου του βιβλίου, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό του Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 13 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00

Ώρες επισκεπτών καθημερινά: 18:00 – 22:00

Βιογραφικό:

Η Βασιλική Βελέντζα γεννήθηκε στο Αγρίνιο, όμως κατοικεί και εργάζεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Με σπουδές στη φωτογραφία, στη διακόσμηση, στη συντήρηση έργων τέχνης και με ένα ευρύ-ετερόκλητο φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων, η δημιουργική καλλιτεχνική έκφραση αποτελεί γι’ αυτήν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις.