Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 16 – 17 Φεβρουαρίου 2019

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 76-67

Οι “γουναράδες” πλήρωσαν τα τραγικά ποσοστά από τα 6,75, έχοντας μόλις 4 εύστοχες προσπάθειες σε συνολικά 23, την ώρα που η Καβάλα έδειξε από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να δώσει τη δική της μάχη. Το παιχνίδι είχε στοιχεία ντέρμπι από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με την Καστοριά να είναι μπροστά στα πρώτα 5′ λεπτά, όμως ο Ναούμης έδειξε ότι θα κάνει το καλύτερο του παιχνίδι και βοήθησε μαζί με τον Καμάρα για την ανατροπή, ενώ οι εύστοχες βολές του Σταματογιάννη έκαναν το 20-15.

Η αστοχία της Καστοριάς στο τρίποντο λειτούργησε ανασταλτικά στο β’ δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται αυτό τον αρνητικό παράγοντα της Καστοριάς και με το επιμέρους 20-13, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με +10 (40-30). Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο β’ ημίχρονο και χάρη στην πιεστική τους άμυνα κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με το τρίποντο του Πετρόπουλου να κάνει το 50-47 και το δεκάλεπτο να κλείνει στο 51-52.

Το φινάλε ήταν επικό και μπορεί στα πρώτα 4′ λεπτά οι “γουναράδες” να βρίσκονταν μπροστά με 61-59, όμως το σερί 15-8 των επόμενων λεπτών και κυρίως το καλάθι του Σκλήβα λίγα λεπτά πριν το φινάλε, έδωσε τη νίκη στην Καβάλα.

Δεκάλεπτα: 20-17, 40-30, 51-52, 76-67

ΕΚ Καβάλας (Καραπιπερίδης): Χουχούμης 10 (2), Παπαζούδης, Καμάρας 12 (1), Ναούμης 20 (3), Προδρόμου 3, Πιεβάλιτσα, Φλιάτης 17 (3), Σκλήβας 3, Παπάς 3 (1), Σταματογιάννης 8.

ΑΣ Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς, Πετρόπουλος 12 (1), Μελισσαράτος 6, Χονδρογιάννης 2, Βλάχος, Απιδόπουλος 2, Χρυσόπουλος 12, Ράπτης 2, Βαβάτσικος 12 (1), Καραμανώλης, Τζακόπουλος 5 (1), Σταμένκοβιτς 14 (1).

 

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Μεσοποταμίας, η ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε την ομάδα της Μεσοποταμίας. Όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και ότι τα κορίτσια έχουν συνεχώς βελτίωση.

Ο Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστεί την ομάδα της Μεσοποταμίας  για την φιλοξενία.  Δείτε Φωτογραφίες

 

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Α.Ο. ΑΡΕΤΣΟΥΣ –Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το γκρουπ της ΣΤ΄ των Ακαδημιών του Α.Σ. Καστοριάς, έδωσε μια ακόμη μπασκετική παράσταση στην Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με τον Α.Ο. Αρετσούς.

Τα παιδιά μας για μια ακόμα φορά με τρομερή διάθεση και πάθος, δείξανε τον καλύτερό τους εαυτός σ’ ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι κάτω από τις επευφημίες των «οπαδών» τους (γονέων και φίλων).

Οι επόμενοι αγώνες θα συνεχιστούν μέσα στον μήνα Μάρτιο! Δείτε Φωτογραφίες

Προηγούμενο Άρθρο

Ο ΑΟΑΚ κόβει την βασιλόπιτά του γιορτάζοντας τα 37 χρόνια από την ίδρυσή του

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα του Δήμου Άργους Ορεστικού για υιοθεσία αδέσποτων σκύλων

Τελευταία από Αθλητικά