Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Καστοριά

 

«Θέλουμε μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, όχι ουραγό, αλλά μια Ελλάδα που να μπορεί να υπερασπίζεται τα εθνικά θέματα. Που να μπορεί να υπερασπίζεται τα αγροτικά προϊόντα. Τα παραδοσιακά προϊόντα όλης της  χώρας.

Μια Ελλάδα, που δεν θα επιτρέπει στους εταίρους να κατασκευάζουν συμφωνία Πρεσπών και  να πρέπει να την αποδεχτεί όπως είναι. Θέλουμε μια Ελλάδα στην Ευρώπη, που να αποδεικνύει στους πάντες ότι οι Μακεδόνες είναι μόνο Έλληνες. Όπως είναι οι Ηπειρώτες, όπως είναι οι Πελοποννήσιοι, όπως είναι οι Θεσσαλοί. Δεν μπορεί να υπάρχουν αλλού Μακεδόνες. Δεν τα υπάρχουν. Και  βεβαίως , όλοι οι Μακεδόνες μιλούν μία  γλώσσα αυτή  που μιλούμε και οι Πελοποννήσιοι .  Την ελληνική», τόνισε ο υποψήφιος  ευρωβουλευτής με τη Νέα  Δημοκρατία Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την Καστοριά.

Το μεσημέρι  στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας  Δημοκρατίας Καστοριάς, παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τον κ. Μιχαλολιάκο καλωσόρισαν  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ και η βουλευτής Νέας  Δημοκρατίας  Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μιχαλολιάκος,   άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί και εξέφρασε  την αισιοδοξία του ότι το  αποτέλεσμα  των ευρωεκλογών  για το κόμμα  το οποίο εκπροσωπεί, θα είναι θετικό.

«Είμαστε αισιόδοξοι. Η μάχη των  ευρωεκλογών είναι μεγάλη και για τι Ευρώπη θέλουμε και για τι Ελλάδα θέλουμε μέσα στην Ευρώπη, αλλά  και γιατί θα προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κοινωνία των Ελλήνων πολιτών θα εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία, θα της δώσει μεγάλο ποσοστό στις ευρωεκλογές. Άνω του 40%,θα εκλεγούν πολλοί ευρωβουλευτές», σημείωσε.

Χαρακτήρισε τιμητική τη συμμετοχή του  στο  ευρωψηφοδέλτιο λέγοντας  χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή μου στο  ψηφοδέλτιο καταρχήν είναι τιμητική για μένα και τιμητική για την ΟΝΝΕΔ από την οποία προέρχομαι. Για μένα είναι ευεργετική, γιατί μου δίνει τη  δυνατότητα να  φύγω από την επιλεγμένη από μένα αυτοεξορία μου, αυτοπεριορισμό μου στον Πειραιά και να  ξανασμίξω με τη γενιά του  αγώνα.  Αυτή που  η κοινωνία, η λαϊκή  βάση της Νέας  Δημοκρατίας ονόμασε  «γαλάζια γενιά». Η γαλάζια  γενιά δεν έχει ηλικία. Είναι πλέον όλες οι ηλικίες. Η γαλάζια γενιά είναι  η εγγύηση για μια νέα,  Νέα Δημοκρατία. Μεγαλύτερη και καλύτερη. Δεν συμβιβάζομαι  εγώ προσωπικά και η γαλάζια γενιά που είναι οι σημερινοί ΟΝΝΕδίτες και οι ΟΝΝΕδίτες της εποχής μου, με ποσοστά κάτω του  40%. Και σ’ εμάς  εναπόκειται η ευθύνη  να επιστρέψουν όλοι όσοι ήταν ήρθαν, ψήφισαν μια  φορά και  δεν ψηφίζουν τώρα. Να επιστρέψουν στο δικό τους κόμμα. Να το πάρουν στα χέρια τους.  Να δοκιμάσουν ψήφο στη Νέα Δημοκρατία, με  ελπίδα και  με  προσδοκία και άλλοι που δεν το έχουν κάνει  ποτέ μέχρι  τώρα. Δεδομένου ότι το  κομματικό σύστημα που προέκυψε μετά την καταιγίδα της  χρεωκοπίας, με τα μορφώματα του λαϊκισμού και της εμπορίας του περί  πατριωτισμού, σήμερα πια έχουν αποκαλύψει τα πραγματικά τους κίνητρα», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι  η Νέα Δημοκρατία, έχει ως κεντρικό άξονα την ανάπτυξη της χώρας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είχε συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, ενώ το πρωί παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην Κλεισούρα προς τιμήν των  280 Κλεισουριέων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας της  5ης Απριλίου 1944.

fonikastorias.gr  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

O Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην πανελλαδική εκστρατεία ” Let’s do it Greece” (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία (βαθμολογία)

Τελευταία από Τοπικά Νέα