Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς – Ομιλία με θέμα “ALTZHEIMER – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ?? ΨΥΧΗ -ΝΟΗΣΗ-ΣΩΜΑ”

//

Μετά την αποπεράτωση του πρώτου κύκλου των μαθημάτων νοητικής ενδυνάμωσης συνεχίζουμε με μια ομιλία πιο εξειδικευμένη  με θέμα το<<ALTZHEIMER – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ?? ΨΥΧΗ -ΝΟΗΣΗ-ΣΩΜΑ .

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου  και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς όπου η ψυχολόγος κα Φιλιώ Ανδρεοπούλου θα μας αναλύσει τι συμβαίνει με τις ανάγκες των φροντιστών των ανθρώπων με ALTZHEIMER και κατά πόσο επηρεάζεται η ψυχή η νόηση και  το σώμα τους .
Πριν από την κεντρική ομιλία οι ψυχολόγοι Θεογνωσία Σολδάτου, Αλεξάνδρα Κόλκα και Βασιλική Πατσίκα θα μας μιλήσουν για την ολοκλήρωση του προγράμματος ασκήσεων μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ηρακλής Καλλισθένης.
Σας περιμένουμε
Το Δ.Σ. του 
Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς.
Προηγούμενο Άρθρο

Μαγικός Δεκέμβριος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς (πρόγραμμα δράσεων)

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση Υφυπουργού ΑΑ&Τ Ολυμπίας Τελιγιορίδου με Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20