Έκανε σεφτέ ο Ραύκος 1-0 στο Γάζι τους Ν.Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Την παρθενική νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ραύκος 1-0 στο Γάζι επί των Ν.Αλμυρού σε ένα παιγνίδι που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν αμφίρροπο. 

Μόλις στο 2΄ ο Στρατηγάκης έβγαλε μόνο το Σινάνι που πλάσαρε αλλά έδιωξε σωτήρια ο Παγωμένος.

Στο 25΄ και πάλι ο πορτιέρο των Ν.Αλμυρού απέκρουσε σωτήρια σουτ των Σερπετζόγλου, Γωνιανάκη στην ίδια φάση.

Στο 27΄ ο Στρατηγάκης μόνος με τον Παγωμένο δεν μπόρεσε να σκοράρει όμως ο Σινάνι πήρε το ριμπάουντ και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Περτσελάκη για επιθετικό φάουλ πάνω στον Παγωμένο από το Στρατηγάκη.

Στο 34΄ από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Καναβάκη η κεφαλιά του Κεφαλογιάννη Γ. από ευνοϊκή θέση έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Βασιλάκη.

Στο 41΄ οι Ν.Αλμυρού έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καναβάκης.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ραύκου με το αριθμητικό πλεονέκτημα είχαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Κεφαλογιάννης Αγγ. σε δύο περιπτώσεις πρώτα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στις καθυστερήσεις το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Βασιλάκης.

Εδώ να αναφέρουμε την πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Παγωμένου που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ στο 0-1 ενώ θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει οι συμπαίκτες του στο φινάλε του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  Ν.ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Στρατάκης, Κεφαλογιάννης Αγγ., Παπαδάκης, Βελιβασάκης, Κανάκης, Καναβάκης, Τσικανδυλάκης, Κεφαλογιάννης Γ., Μέτο, Κεφαλογιάννης Εμμ.

ΡΑΥΚΟΣ:  Βασιλάκης, Καραμηνάς, Καπαξής, Τζωράκης, Λαμπράκης, Βολιτάκης, Κουτσοποδιώτης, Σερπετζόγλου, Σινάνι, Στρατηγάκης, Γωνιανάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ