Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου ιατρείου του γυναικολόγου Βαγγέλη Κουβίδη στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο ιατρείο του Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου κ. Βαγγέλη Κουβίδη το βράδυ της Κυριακής παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο και καλόγουστο χώρο στην καρδιά της πόλης του Γαζίου και συγκεκριμένα στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 10, παραπλεύρως του πάρκινγκ του δημαρχείου.

Ο κ. Κουβιδης, ένας λαμπρός νέος επιστήμονας, συνεχίζει πλέον την επιτυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τόπο καταγωγής του και ευελπιστεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με κύριο στόχο την σωστή προσέγγιση της κάθε γυναίκας.

Δίπλα στον ιατρό η σύζυγός του κ. Ευδοξία Χλιάρα, επίσης ιατρό παθολογοανατόμο, αλλά και συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Μετά το τέλος του Αγιασμού που τέλεσε ο πατήρ Μιχαήλ Μανιαδής, τους καλεσμένους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και ποτά.

Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη Χρύσα Λυρώνη, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας αντίστοιχα, η γραμματέας του Δ.Σ. Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασυρης, η τοπική σύμβουλος Γαζίου Ελένη Μιχαλάκη και πλήθος κόσμου.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ