Τρομερό ντέρμπι στα Καλέσα με νικητή τον Άγιο Δημήτριο

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στα Καλέσα με τον Άγιο Δημήτριο να νικάει με 3-2 το Άλογο στο Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι της Β κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Ο Άγιος Δημήτριος έκανε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο και πέτυχε τρία γκολ βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά το Άλογο έκανε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 3-1, στο 64' έβαλε στο παιχνίδι φωτιά κάνοντας το 3-2 πιέζοντας σε όλο το γήπεδο για την ισοφάριση.

Στο 12' ο Γ. Κατσαμάνης με μία βολίδα από το ύψος της περιοχής ανάγκασε τον Κεραμυδά να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

Από το κόρνερ ο Κεραμυδάς δεν απομάκρυνε σωστά, ο Κουτρούλης έκανε το ψαλιδάκι λίγο άουτ.

Στο 17' από πλάγιο άουτ η άμυνα του Αλόγου Κοιμήθηκε, ο Γ. Κατσαμάνης βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία γράφοντας το 1-0.

Στο 22' από κόρνερ του Πατραμάνη η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσαφαντάκης έκανε το βολέ και έγραψε το 2-0.

Στο 31' από κόρνερ του Σερλιδάκη ο Μ. Αναγνωστάκης μόνος του με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 40' από απευθείας φάουλ του Πατεράκη που είχε περάσει σαν αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μανωλακάκη κάνοντας το 3-1.

Στο 56' από κόρνερ του Σερλιδάκη ο Μ. Αναγνωστάκης έπιασε και πάλι μόνος του την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κεραμυδά.

Στο 64' ο Πυτικάκης σούταρε απ' έξω απ' την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Σηφάκη που στην πρώτη του επαφή πλάσαρε τον Μανωλακάκη για το 3-2.

Στο 70' ο Σχοιναράκης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ πλασάροντας πάνω στον Μανωλακάκη που απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 83' ο Τσαφαντάκης θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά νικήθηκε από τον Κεραμυδά στο τετ α τετ μέσα στην περιοχή. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου όμως δεν πλήρωσε αυτή την αστοχία και κέρδισε παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Σερλιδάκης, Πατραμάνης(71' Περδικάκης), Μ. Κατσαμάνης, Κουτρούλης, Σαλούστρος, Τσαφαντάκης, Φρέντι, Γ. Κατσαμάνης(31' Πετράκης), Ι. Αναγνωστάκης, Μ Αναγνωστάκης.

Άλογο: Κεραμυδάς, Περάκης, Ζερβός(81' Συνολάκης), Μαματζάκης, Κύρκος(36' Πατεράκης), Σχοιναράκης, Γκιαουράκης(63' Σηφάκης), Χριστοδουλάκης, Παπουτσάκης(71' Γουρνιετζάκης), Πυτικάκης, Μπελενιώτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ