Χρυσοί οι Πετούσης – Κουτάντος στο Λουτράκι – Στην Εθνική Ελλάδος η Μαρίνα Πετούση! (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Tης Λίτσας Τσαντηράκη

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι αθλητές του Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης και Δημήτρης Κουτάντος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing  στο Λουτράκι.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης αγωνίστηκε και τις δύο ημέρες, κατακτώντας το Σάββατο την 3η θέση στο point στα -74 κιλά, ενώ χθες Κυριακή ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρυσό στο light contact στα -74 κιλά.

Ο Δημήτρης Κουτάντος πήρε το χρυσό στο point στα -89 κιλά.

Χρυσό μετάλλιο πήραν επίσης οι μικρές Μαλεβιζιώτισσες Πετούση Αναστασία, Κουτάντου Ειρήνη και Κουτάντου Ευαγγελία στο point και η Άννα Τσαπαρίδη.

Από την ομάδα του Γιάννη Γεροντή «Gerontis Fighters» πέντε αθλητές , ανάμεσά τους και η Μαρίνα Πετούση δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην Εθνική Ελλάδος.


Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ∆ημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου
¨Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ¨ και συμμετείχαν 2.500 αθλητές και αθλήτριες ηλικιών έως 18 ετών και 800 αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω, μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές τους!

Oι αθλητές της ομάδας Gerontis Fighters επιστρέφουν στην Κρήτη έχοντας στις αποσκευές τους 13 μετάλλια σε μη πυραμιδικό σύστημα, 9 χρυσά, 10 ασημένια και 8 χάλκινα, ενώ αναδείχθηκε δεύτερος Σύλλογος στους Βετεράνους με 5 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο.

Συνολικά 45 μετάλλια. Δίκαια η ομάδα του Γιάννη Γεροντή τιμήθηκε ως ο 3ος Πολυνίκης Σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ