Έμεινε από δυνάμεις ο Άγιος Δημήτριος που έχασε 1-4 από τη Παλιανή

Petite Perle 300×250

Την ήττα με 1-4 γνώρισε ο Άγιος Δημήτριος στην Τύλισο από την Παλιανή που δεν ήταν και πολύ καλύτερη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Άγιος Δημήτριος είχε πολλές απουσίες και από το 65' και μετά που χτύπησε ο Σχοιναράκης έπαιζε με 10 παίκτες ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2. Στον πάγκο των γηπεδούχων δεν ήταν ούτε ένας παίκτης και έτσι αναγκαστικά συνέχισαν με ένα λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά η Παλιανή ήταν αρκετά αποτελεσματική και ενώ στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε να βρει χώρους, μετά το 70' εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και δημιούργησε γκολ και ευκαιρίες.

Στο 3' ο Γιασσάκης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1.

Στο 18' ο Τσαφαντάκης από τη μικρή περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ζαϊμάκη.

Στο 25 ο Ι. Αναγνωστάκης μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω στον Ζαϊμάκη.

Τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση όταν ο Νύκταρης έπαιξε κάθετα τον Τσαφαντάκη που πλάσαρε εύκολα για το 1-1 μέσα από την περιοχή.

Στο 40' ο Φουντουλάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κ. Οικονομάκης με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-2.

Στο 48' ο Κ. Οικονομάκης έπαιξε κάθετα στον Γιασσάκη που κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 52' μετά από ωραία συνεργασία του Αγίου Δημητρίου η μπάλα κατέληξε στον Τσαφαντάκη που σούταρε από πλάγια αλλά απέκρουσε ο Ζαϊμάκης σε κόρνερ.

Στο 80' ο Κ. Οικονομάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3.

Στο 88' ο Μανιουδάκης με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Παπαλεωνίδας, Σερλιδάκης, Περδικάκης, Σχοιναράκης, Κουτρούλης, Πατραμάνης, Τσαφαντάκης, Ι. Αναγνωστάκης, Πετράκης, Μ. Αναγνωστάκης, Νύκταρης.

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Σ. Σπινθουράκης, Φουντουλάκης, Λαδόπουλος, Γ. Οικονομάκης, Ε. Σπινθουράκης(74' Σ. Φουντουλάκης), Κ. Οικονομάκης, Καμπουράκης, Μανιουδάκης(90' Βελεντάκης), Κοσμαδάκης, Γιασσάκης(82' Συμεουδάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ