Τουριστικά Λεωφορεία vs TAXI: Παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

Petite Perle 300×250

Εργασιακό Πρωτάθλημα Ε.Κ.Η.

Όταν ο αθλητισμός ενώνει δυνάμεις, τότε σίγουρα κάτι καλό συμβαίνει.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες Τουριστικών Λεωφορείων και ΤΑΧΙ αναμένεται την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου να παίξουν μπάλα στις εγκαταστάσεις του LidoSoccer .

Στόχος αυτού του αγώνα είναι οι παίκτες και φίλοι των ομάδων Τουριστικών Λεωφορείων και ΤΑΧΙ να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως γράφει και η σχετική ανακοίνωση:

«Οι ομάδες μας με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, έχουν διοργανώσει από κοινού, συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφέρουν οι παίκτες και οι φίλοι των ομάδων μας  την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του LidoSoccerκατά τη διάρκεια του μεταξύ μας  αγώνα.

Τα συγκεντρωμένα είδη θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, με τις ταπεινές αλλά δραστήριες δυνάμεις μας, στην υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου μας, αποδεικνύοντας ότι και μέσω του αθλητισμού μπορούμε να προβάλουμε ένα κοινωνικά αλληλέγγυο πρόσωπο σε όσους δοκιμάζονται στις μέρες μας, προσφέροντας πραγματική βοήθεια.

Με εκτίμηση, Ποδοσφαιρικές Ομάδες Τουριστικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ