Ντεμπούτο με νίκη ο Κιάσσος Ανθεστίων-Αλμυρός 2-4

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες ο Αλμυρός με τον Κώστα Κιάσσο για πρώτη φορά στον πάγκο του επικράτησε στο Θραψανό με 4-2 του Ανθεστίωνα.

Στα πρώτα 30΄ του παιγνιδιού είχαμε παιχνίδι κέντρου χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 31΄ αδράνησε η άμυνα του Αλμυρού και ο Ανυφαντάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Άμεση η αντίδραση του Αλμυρού και στο 33΄ από έξοχη μπαλιά του Κοιλιάρα ο Ζαφείρης Αλ. πέρασε και τον Χρονάκη και με πλασέ έκανε το 1-1. Με καλύτερη ψυχολογία η ομάδα του Γαζίου έφτασε και στο 1-2 στο 38΄ με έξοχο πλασέ του Τοπούζη μετά από ασίστ του Απλαδά.

Με το ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου στο 47΄ ο Ζαφείρης βρέθηκε μόνος απέναντι στο Χρονάκη θέλησε να σιγουρέψει το γκολ και έστρωσε στον Τοπούζη που σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 53΄ όμως ο Τοπούζης με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Με τη σέντρα σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Ζαφείρη Δ. ο Φωτόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3.

Στο 59΄ ο διαιτητής κ.Μόσχου απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα το Μαχαίρα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τρουλάκη.

Στο 72΄ μοναδική ευκαιρία χαμένη για τον Αλμυρό όταν οι Ζαφείρης και Τοπούζης μόνοι απέναντι  από το Χρονάκη δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον πορτιέρο του Ανθεστίωνα που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 86΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Ζαφείρη Δ. Όλα τελείωσαν στο 88΄ όταν ο Ζαφείρης Αλ. Με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Χρονάκη έκανε το 2-4 και σφράγισε την πολύτιμη νίκη για τον Αλμυρό.

ΣΥΝΘΕΔΕΙΣ 

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑΣ: Χρονάκης, Λιοδάκης, Δρακάκης, Πύλιος, Κυριακάκης, Ανυφαντάκης, Στρατάκης, Ψαλιδάκης, Τσομπανάκης(83΄Κελαράκης), Τρουλάκης, Φωτόπουλος

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ζαφείρης Δ., Μαχαίρας, Ρουμπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης, Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας(77΄Λυκούδης), Ζαφείρης Αλ.(89΄Τρχάκης), Τοπούζης, Απλαδάς(60΄Νικητόπουλος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ