Hit enter after type your search item

Ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για δουλειά η Χρύσπα έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Kremlino Music Stage» μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη και τους Prestige the band. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, επέστρεψε δυναμικά στις επαγγελματικές της δραστηριότητες ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού με την εμφάνισή της.

Φορώντας ένα λευκό κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες η Χρύσπα υποδέχτηκε τους διάσημους – και όχι μόνο – φίλους της τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και ούσα ενθουσιασμένη για την πρεμιέρα της, η γνωστή τραγουδίστρια κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ερμηνείες της!

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην φαντασμαγορική πρεμιέρα και απαθανάτισε όσους έδωσαν το παρών στην μαγική βραδιά. Ανάμεσα σε αυτούς η Νόνη Δούνια, η Βάνα Μπάρμπα, η Σοφία Βογιατζάκη, η Κατερίνα Θεοχάρη, η Όλγα Πηλιάκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Χριστίνα Παππά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Μανίκας, ο Χάρης Σιανίδης.

Δες φωτογραφίες:

Σοφία Βογιατζάκη-Νόνη Δούνια-Χρύσπα-Χάρης Σιανίδης-Βάνα Μπάρμπα
Γιώργος Μανίκας-Δημήτρης Αλεξάνδρου-Στέλιος Χανταμπάκης-Όλγα Πηλιάκη-Χάρης Σιανίδης-Δήμητρα Αλεξανδράκη
Γιάννης Δρυμωνάκος-Λάκης Γαβαλάς-Χάρης Σιανίδης
Χριστίνα Παππά-Βάνα Μπάρμπα
Όλγα Πηλιάκη-Στέλιος Χανταμπάκης
Σοφία Βογιατζάκη-Κατερίνα Θεοχάρη
Χρύσπα-Παναγιώτης Νικολάου
Prestige The Band-Χρήστος Βάμος-Στέλιος Λεγάκης-Χρύσπα
Στέλιος Λεγάκης
Άλκηστις Αλεξανδράτου-Ντέμη Γεωργίου-Φωτεινή Ζοσιμίδου-Μαριάννα Πουλμέντη

Φωτογραφίες: NDP

Slide Up
x

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :