Hit enter after type your search item

Μετά το τέλος του Survivor 2 που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, σειρά έχει το τώρα το Nomads 2 του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης θα παρουσιάζουν ο Σάββας Μπούμπουρας σε πρώτο πλάνο και ο Γιώργος Λέντζας σε δεύτερο, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσο για το τι θα δούμε; Όμορφους, καλογυμνασμένους παίκτες, διάσημους και μη να ρίχνονται στη μάχη και να αγωνίζονται κάτω από εξαιρετικά «αντίξοες» συνθήκες για την επιβίωσή τους.
Το τρέιλερ του Nomads 2 το οποίο γυρίστηκε στη Μαδαγασκάρη προβάλλεται ήδη στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Slide Up
x

14 Comments

  1. ηταν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα, ο χοντροαρνι,σαν μπουτι χοιρινο με λιπος,με τη γουρουνισια κεφαλα του! Σαν παρουσιαστης ησ εβραδυνο σοου ειναι μια χαρα,αλλα δεν μπορεις να βαζεις εναν αγυμναστο,πλαδαρο,χοντρο, να παρουσιαζει παιχνιδι επιβιωσης ,με γυμνασμενα καλοφτιαγμενα νε απαιδια,ντουκια.Οποιος το σκεφτηκε στο καναλι και τους χαντακωσε,πρπει να εχει απολυθει ηδη.

  2. δεν εφταιγε ο Αρνι,ολος ο Αντ1 σερνοτανε,ισα-ισα αν δειτε τα νουμερα ηταν αθλος το Νομαντς.εκτος αυτου ειχαν πολυ κακους παικτες,το χειροτερο καστινγκ,θυμηθειτε τον Μαυριδη που εκλαιγε,τον κακοψυχο Κατσινοπουλο,τον Βασιλακο που ειπε γρια την Καλογριδη,τον αχρηστο Ζαμπιδη και τοσους αλλους

    • Μια χαρά ήταν η Ζώη.Δεν βγήκε κανένας να αποδείξει ότι η Ζώη έκανε κάτι κακό.Ούτε είδαμε κάτι με τα μάτια μας.Αντίθετα ο Μαυρίδης συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα και το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια αυτό.

          • Δε θυμασαι σε ενα αγωνισμα που ειχαν μεινει Βασιλικη μιλλιουση κι αυτη που προσπαθουσε να πεισει τη Βασ να εγκαταλειψει γιατί δε θα εβγαινε προτεινομενη; Κ εγκαταλειπει Βασ κ την βγαζει προτεινομενη το τσιρακι της Ζωής ο μακριμάλλης; Κ αποχωρησε τελικα η Βασιλική

          • Ναι αλλά πιστεύω ότι δεν το έκανε επίτηδες γιατί δεν ήξερε σίγουρα αν θα την ψήφιζε ο Οροκλός (αν θυμάμαι καλά).Πίστευε ότι δεν θα ψηφιστεί.Δεν μπορεί να έκανε τόσο μεγάλη βλακεία τόσο φανερά!! Χαζή δεν είναι η Ζώη.Πιστευω ότι της είπε να πέσει επειδή έβλεπε ότι δεν άντεχε άλλο και πιστεύοντας ότι μετά δεν θα ψηφιστεί.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :