Hit enter after type your search item

Πρώτα από αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο, θα πρεπε να είχε εξηγηθεί το γιατί και πως προέκυψε ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ.

Το γράφουμε επειδή δεν συνηθίζουν οι άλλοι να το γράφουν και επειδή εμείς πιστεύουμε για τη Φαίη Σκορδά, πως: Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ατάλαντη, και χαρακτηριστικό παράδειγμα κοπέλας που έμεινε στην τηλεόραση, από μια σειρά συμπτώσεων.

Το να κάνει κάποια την γεμάτη κατανόηση, να μην διαφωνεί με εργοδότες, να τα χει καλά με τους προισταμένους και να γίνεται φίλη με τον…”διευθυντή της καρδιάς της” όπως αποκαλούσε το Λάτσιο, είναι το εύκολο. Ποιοι δεν θα είχαν την δύναμη να κάνουν τους…Κινέζους και να πηγαίνουν με τα νερά εκείνων που επιλέγουν παρουσιαστές.

Αυτό το …προσόν, δεν είναι ..προσόν. Είναι η ενστικτώδης συμπεριφορά, “επιβίωσης” όσων θέλουν πολύ τον τίτλο του παρουσιαστή.

Η Φαίη, έτυχε σε μια σειρά συγκυριών – που βεβαίως  και τις επιδίωξε. Έφτασε στο σήμερα και ο χρόνος διαρκείας της στην τηλεόραση, της δίνει το δικαίωμα, να νομίζει πως είναι και ταλαντούχα. Με το χρόνο βλέπετε, το πιστεύεις και ο ίδιος πως αξίζεις.

Το ότι ο κόσμος δεν έχει χρόνο ούτε τον καημό, άρα ούτε τον λόγο, να φιλτράρει το κατά πόσο αξίζει η Φαίη Σκορδά την παρουσίαση της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής, δεν σημαίνει πως αν του ζητηθεί να σκεφτεί, δεν έχει και εικόνα της πραγματικότητας.

Ήδη, παρά το ότι ο Αντ1, “μάσησε” στις φοβίες του και της ανανέωσε το συμβόλαιο, η κατηφόρα στα νούμερα από τότε που χώρισε με το Λιάγκα, δεν δικαιολογεί την παραμονή της!

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

16 Comments

  1. ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 10 ΚΑΙ 11% ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

    • οταν η Ελενη αρχισε να πεφτει το καναλι της πηρε τα μετρα του για να την προφυλαξει,της αλλαξε ωρα,τη αλλαξαν εντελως το πανελ(εξω Ζαριφη-Γκουνταρας μετα απο πολλα χρονια)της αλλαξε την ροη(εκοψαν μαγειρικη και αστρα προπερσι),της μειωσαν τον χρονο(φετος τον αυξησαν παλι).ο Αντ1 αντιθετα αφηνει την Φαιη να βουλιαζει εδω και χρονια χωρις να την προστατεψει

      • Εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι θέλει να την κάψει και να βάλει ακούγεται την Νομικού.

  2. σε λιγο θα εχει προβλημα και ο Μουτσι,ηδη την πρωτη ωρα τον περνανε και οι ειδησεις του Σταρ,την ωρα της συνεντευξης η Καγια εχει πανηγυρι(μας κουβαλησε ολον τον Σκαι),λιγο η χρυση τηλεοραση και τα ρουχα κι αυτα ακομα κουραστικα απ τα πολλα τσιφτετελια και τις κορνες και τις μουντζες στους συνεργατες του.αγαπημενη στηλη οι ερωτικες συμβουλες

  3. Η Σκορδα ξεπεσε πολύ νωρίτερα από τη Μενεγω που κάνει και τα διπλάσια χρόνια πρωινά και τα νούμερα της είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι και μετά. Επίσης σε διορθωτικές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια προχώρησε η Ελένη μόνη της δε της το επέβαλε ο σταθμός.Με λίγα λόγια το ρεύμα που έχει η Μενεγακη είναι πολύ δυνατό, είναι σταρ,η μοναδική παρουσιαστεί που έχει ταυτιστεί τόσο ο κόσμος διαχρονικά στη τιβι. Όντως η Σκορδα με το Λιαγκα άπαιχτο δίδυμο μόνη της βαρετή γι αυτό και κάθε χρόνο καταρρέει.

  4. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι δεν δούλεψε ποτέ αυτή η γυναίκα για την εκπομπή της και τα έβρισκε όλα στο πιάτο, τα λέει όλα. Δεν την ταρακούνησαν ούτε καν τα πολύ πεσμένα περσινά νούμερα! Και ενώ περιμέναμε όλοι για φέτος μια γερή ανανέωση και φρεσκάρισμα της εκπομπής της, αυτή επαναπαύθηκε στα ίδια… Η πιο μεγάλη τεμπέλα της τηλεόρασης! Όλοι το λένε αυτό.

  5. ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η …ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΤΕΡΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ [ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ] , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ; ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΒΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑ , ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ 20ΑΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  6. Επειδή όλη μέρα βάφεται, χτενίζεται και την ντύνουν νομίζει ότι δουλεύει. Έχει κάνει εκεί πέρα πέντε εμπορικές συμφωνίες και νομίζει ότι είναι η Ντετζένερις και η Όπρα μαζί. Βάλτε επιτέλους ένα φρέσκο κορίτσι που να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο να ξέρει να πει δύο κουβέντες χωρίς να κομπιάζει.

    • Αν φέρει τον Αγαμέμνονα δεν θα ανέβουν τα νούμερα το πουλάκι τσίου του Αγαμέμνονα μπορεί.

  7. Μανωλη,τωρα τα λες καλα.Τοσα χρονια κι εσυ καΙ αλλοι.την “πουσαρατε” μια χαρα με τα στημενα παπαρατσικα και τους υμνους “για τη μανα κολαση,για τα μαγιω χωρις ρετους,για τη Φαιη μας” οπως την αποκαλουσατε.Χρονια τωρα το βλεπουμε και το σχολιαζουμε.Αυτη ηταν και αυτη εξακολουθει να ειναι.Αυτο ειναι το στιγμα της στον τηλεοπτικο χωρο,αν μπορεις να το πεις κι ετσι.Αδιαφορη,αμηχανη,γκαφατζου.Μονο για ποζες και μινι μεχρι τον αφαλο.Εχει υποτιθεται και σχετικες σπουδες,που εμεις ακομα ψαχνουμε να τις αναγνωσουμε.Αλλα ας μην εχει παραπονο.Μια χαρα της πηγε και εξακολουθει να της παει.Την εχει στησει μια χαρα τη δουλεια και τα κερδη ερχονται απο παντου.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :