Hit enter after type your search item
Μαζί της η Λάουρα Νάργες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.
Το Survivor Πανόραμα επέστρεψε στις οθόνες μας για να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Η Μπάγια Αντωνοπούλου άφησε την πρωινή ενημέρωση και καλησπέρισε τους τηλεθεατές από τον ΣΚΑΙ ως κεντρική παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής. Μαζί της η Λάουρα Νάργες που έχει ζήσει ως survivor για να μεταφέρει τη δική της εμπειρία που θα προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνη των παικτών, αλλά και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος που με το εύστοχο χιούμορ του θα προσεγγίζει μάλλον συχνά τις… σκέψεις των τηλεθεατών.
«Σας καλωσορίζουμε στο Survivor Πανόραμα, την εκπομπή που θα ασχολείται με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το Survivor, φυσικά. Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα στην οικογένεια του ΣΚΑΙ και επειδή με ρωτάτε και στα social media… ναι έχω πολύ άγχος, αλλά έχω και μεγάλη χαρά, γιατί ήμουν τηλεθεάτρια του Survivor και τώρα θα το ζήσω από μέσα, και θα βλέπω και θα μαθαίνω και θα μεταφέρω και σε εσάς φυσικά ό,τι γίνεται στο Survivor. Κι επειδή οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία, δεν είμαι μόνη μου, στην παρέα μου είναι η Λάουρα Νάργες και φυσικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Καλή αρχή να έχουμε παιδιά!» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην έναρξη της πρεμιέρας του Survivor Πανόραμα.
Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

17 Comments

  1. ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΩΡΑΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ.

  2. ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΗ. ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΑΙΣΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ;

  3. Αυτή μόνο για γλάστρα θα μπορούσε να την δει κάποιος,τώρα με δική της εκπομπή τι να πει κανεις

  4. κάθε χρόνο και χειρότερα πάει το πανόραμα. Από τη Μελέτη που κάπως μπορούσε να σταθεί, γιατί ίσως ήταν πολύ δημοφιλές τότε το παιχνίδι, στην αντιπαθή Ντορέττα με τον ψαρωμένο Κων/νο, στην πρώην γλάστρα του Παπαδάκη την ατάλαντη Βάγια (μου).

  5. Για να λέμε αλήθειες, καθόλου μα καθόλου καλή δεν ήτανε. Και αυτό όχι γιατί ήτανε η πρώτη μέρα της, αλλά γιατί έτσι είναι αυτή η κοπέλα: κρύα, πολύ κρύα, δεν έχει ευχέρεια στον λόγο της και πολύ κομπλεξική. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ τον Παπαδάκη γιατί τόσο πολύ την εκθείαζε τότε. Πραγματικά ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό και επίσης ποτέ δεν μας έπεισε γι αυτό ο Παπαδάκης. Ηκοπέλα απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..

  6. Τέτοιοι τύποι σαν την Μπάγια δεν αλλάζουν εύκολα, όσο και αν κάποιοι περιμένουν να αλλάξει με τον καιρό. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, θυμηθείτε το… Ακόμα και η φωνή της είναι αντιτηλεοπτική. Πού είναι η ευχέρεια του λόγου της; Πού είναι ο δημοσιογραφικός της λόγος, όπως η ίδια είχε τονίσει ότι χρειάζεται σ αυτήν την εκπομπή; Χίλιες φορές να ακούγαμε την γλωσσοκοπάνα την Σάσα που έχει και χιούμορ, παρά αυτήν. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.

  7. Τι το βάλανε κι εκείνο το παρτσαλό την Λάουρα; ΕΛΕΟΣ! Ποιος τους είπε ότι μπορούμε να την ακούμε πάλι;

  8. Είδαν ότι τη λένε Αντωνοπούλου τη Μπάγια και νόμιζαν ότι θα τους έβγαινε νέα Εύα Αντωνοπούλου.
    Με αυτά τα κριτήρια τη πήραν, τόσο άχρηστοι είναι εκεί στο Φάληρο. Έχουν πάει καλά τα τελευταία χρόνια λόγω της σπόντας με τον τούρκο που κατέληξε στον Skai από το Star, αλλιώς θα έκαναν ακόμη 3%. Κανένα δοκιμαστικό δε κάνατε ρε; H κοπελίτσα δεν κάνει για κεντρική παρουσιάστρια. Ας βάζατε την Εύα με τις ματάρες της να το παρουσιάσει.

  9. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ …ΘΕΑΜΑΤΑ ; ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΙΑ; Π Α Τ Α Γ Ω Δ Η Σ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α !

  10. Στην θέση της θα μπορούσε να είναι η σπυροπουλου αλλα βλέπεις έβαλε τα χεράκια της κσι έβγαλε τα ματάκια της,τι τα ήθελε τα νάζια με τις φήμες για σχέση με το αφεντικό,μέχρι και στον βουτσινα βγήκε όλο νάζι να πει.. ποιος ξερει;φαε τώρα την κρυαδα σου μανταμιτσα

    • μάλλον σώθηκε η σπυροπούλου, δεν θα βάλει στη καμπούρα της μια παταγώδης αποτυχία και όλοι θα έλεγαν ότι φταίει αυτή. όταν δεν φτουράει το σαρβαιβορ το πανόραμα ότι και να κάνει η παρουσιάστρια θα πάει χάλια. έβαλαν κι αυτή τη μπάγια και το αποτελείωσαν.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :