Hit enter after type your search item

Τα πάντα φαίνονται. Οι γραμμές, το κορμί, τα πάντα.

Η Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει λόγο να σπάει τη μέση. Τι διαφορά έχει το κόρδωμα για να βγει η φωτογραφία, με το αυθόρμητο περπάτημα! Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ούτε η τελειότητα… Δείτε και τι δύο φωτογραφίες και θα μας πείτε!

Σ’ αυτή τη φωτογραφία, είναι όπως βλέπετε τεντωμένη. Πιάνει και το μαλλί που βοηθά στη στάση που θέλει…

Σ’ αυτή τη φωτοργαφία που δεν θα έβλεπες ποτέ σ’ ένα περιοδικό, τη βλέπεις να βαδίζει όπως κάθε απλός άνθρωπος….

 
Slide Up
x

10 Comments

  1. ΜΗΤΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΣΤΡΟΦΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΡΔΟΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ; ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

    • Ε ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΡΕΖΙΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΚΟΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΟΧΙ ΕΥΦΥΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΞΕΧΑΤΗΚΑΝ ΟΛΑ

  2. Τι να το κανεις το σωμα με τετοια προσωπαρα…Οποτε θελεις το φτιαχνεις, κ χωρις γυμναστικη. Λεφτα να χεις κ ολα γινονται. Κατα τα αλλα η συγκεκριμενη εχει τρελη αυτοπεποιθηση, εστω κ εντελως αγυμναστη, κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο ολων!

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :