Hit enter after type your search item

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ετοιμάζονται να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει αρκετές λεπτομέρειες για τον γάμο, πέραν του ότι θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και πως είναι ελάχιστοι οι καλεσμένοι. Μάλιστα, η  τοποθεσία που θα γίνει το μυστήριο, αλλά και η γαμήλια τελετή δεν έχει ανακοινωθεί ούτε στους καλεσμένους, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο τραγουδιστής θέλει να την κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να πλησιάσει η ημερομηνία του γάμου.
Τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί πως κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μάλιστα, από την ίδια την Υβόννη, η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως θα είναι οι κουμπάροι τους!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

  1. γεια σου ρε άντρα ζώρικε σκληρέ και αιμοβόρικε μόνο πρόσεχε μη σου φύγει κανάς πόντος ξέρεις εσύ απ’ το καλσόν καλέ ομορφάντρα

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :