19.9 C
Athens

Χ. Γαλούνης : «Φαβορί το Μοσχάτο»

Τις δυσκολίες που θα έχει για την ομάδα του η αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕ Μοσχάτου επεσήμανε ο προπονητής της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας Χάρης Γαλούνης.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα κατά κοινή ομολογία είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα της κούρσας. Διαθέτει ιστορία κόσμο και ίσως το πληρέστερο ρόστερ του ομίλου. Σίγουρα όλο αυτό μας δημιουργεί πονοκέφαλο, διότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια πάλευε για την σωτηρία της. Στον αντίποδα όμως έχουμε και εμείς την προίκα μας ως σύλλογος. Έχουμε μια τεράστια ιστορία και αρκετούς ένθερμους φίλους και αυτό ισορροπεί τις καταστάσεις δεδομένου ότι αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας.

Σεβόμαστε ιδιαίτερα την δυναμική του Μοσχάτου αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε.. Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγωνιστική τακτική του αντιπάλου μας την έχουμε αξιολογήσει και όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις θα κάνουμε τα τρικ μας προκειμένου να παραταχθούμε ανταγωνιστικοί με έναν και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από το τρίποντο» υποστήριξε ο Γαλούνης.

Και πρόσθεσε: «Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παννεαπολικό η ομάδα μας δεν ευτύχησε να πάρει τους τρεις βαθμούς αφού είχε κατοχή μπάλας 75-25% και μας σταμάτησαν τρεις φορές τα δοκάρια της αντιπάλου. Είχαμε θύματα από αυτόν τον πόλεμο χάνοντας με κόκκινη κάρτα τον Πέρρο, έχουμε τραυματία τον Ταμπουράκη και χθες στην προπόνηση βγήκε σχεδόν οφ ο Γκιάτης. Παρόλα αυτά θέλουμε να πάρουμε πίσω τους πόντους που αφήσαμε στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης την Κυριακή δεδομένου ότι στο σπίτι μας είμαστε ισχυρότεροι.

Καλούμε τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας την Δευτέρα διότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την ομάδα μας η ενίσχυση του. Περιμένουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να έχουμε καλή παρουσία γιατί αυτό για μας θα είναι μια καλή διαφήμιση που θα μας βοηθήσει να φέρουμε πάλι στο γήπεδο τον κόσμο μας που τα τελευταία χρόνια είναι δυσαρεστημένος και ειδικότερα από το περυσινό παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς