16.7 C
Athens

Δύο αγώνες μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο!

Δύο αγώνες σε λιγότερο από 24 ώρες καλείται να δώσει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή τον ΓΑΣ Κιλκίς (14/12, 21:00) για το Κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο (15/12, 18:00) τον Φίλιππο Βέροιας για την Handball Premier.

Οι νταμπλούχοι, μετά από τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ, πηγαίνουν σήμερα να αγωνιστούν με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Α’ φάσης για το Κύπελλο Ελλάδος. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες, για τον Γιώργο Ζαραβίνα: Άγγελο Τσίλη, Γρηγόρη Σανίκη, Πέτρο Κανδύλα, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρο Δελιχρήστο, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Ανδρέα Αραπακόπουλο, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρη Τζηρά, Στέλιο Ασβεστά, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκο Κρητικό, Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρη Παπαδόπουλο, Αντώνη Κόντη, Μάρκο Τερλέτσκι, Βασίλη Μάνθο, Θωμά Λόλα.

Έπειτα, συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα, η ομάδα του Ζαραβίνα, αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας, για την 10η αγωνιστική της Handball Premier, με μόνο στόχο τη συνέχιση του αήττητου σερί. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Έλληνα προπονητή είναι η απουσία του Νίκου Λιάπη. Σίγουρα δύσκολο πρόγραμμα και ασυνήθιστο, ομάδα να δίνει δύο σερί παιχνίδια, σε λιγότερο από 24 ώρες!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς