23.3 C
Athens

H Aναστασία Γαλιατσάτου στην Τερψιθέα Γλυφάδας

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η Τερψιθέα Γλυφάδας με την απόκτηση της Αναστασίας Γαλιατσάτου που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η 22χρονη πόιντγκαρντ με ύψος 1.70 ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ευρυάλη Γλυφάδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομών του Πανιωνίου, του Αθηναϊκού και του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε η γυναικεία ομάδα της Πεύκης, μέχρις ότου μετακόμισε στα Τρίκαλα, για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Εκεί αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2015-2016 & 2017-2018) στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όπου την περσινή χρονιά, είχε μ.ο. 15 λεπτά συμμετοχής!

Η Αναστασία έχει χριστεί διεθνής, με την Εθνική ομάδα των Παγκορασίδων, ενώ έχει κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τερψιθέας πρόκειται για μια αθλήτρια με εξαίρετο χαρακτήρα και ήθος, που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας. Επίσης ο σύλλογος καλωσορίζει την Αναστασία στην οικογένεια της Τερψιθέας και της εύχεται να είναι πάντοτε υγιής και να πετύχει σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, πολλές διακρίσεις και επιτυχίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς