20.4 C
Athens

Πολύ ξύλο στον διαιτητή Μπεκιάρη στην Κόρινθο

Διακόπηκε το ματς μετά την επίθεση των παικτών του Σοφικού. Καταδικάζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου Μιχάλης Τσιχριτζής

Πολύ ξύλο έφαγε ο διαιτητής Μπεκιάρης σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Γ1΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορίνθου, ο οποίος διακόπηκε στο 51΄ της αναμέτρησης.

Μία φάση ήταν αρκετή ώστε να ανάψουν τα αίματα στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου και στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Βελλερεφώντα και το Σοφικό 2005.

Αν και το σκορ ήταν ήδη 3-0, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης (Μπεκιάρης) δεν το σφύριξε και τότε η κατάσταση ξέφυγε.

Τόσο ο διαιτητής, όσο και ο β’ βοηθός της αναμέτρησης δέχτηκαν πολλά χτυπήματα (κλωτσιές, μπουνιές) από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σοφικού 2005, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί οριστικά και να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το γήπεδο.

Στον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή και του επόπτη σε αγώνα στην Αρχαία Κόρινθο ανάμεσα στις ομάδες Βελλερεφών και Σοφικό 2005, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής.

Ο Μιχ. Τσιχριτζής καταδίκασε τα επεισόδια και τόνισε ότι η δικαιοσύνη θα αναλάβει να αποδώσει την ανάλογη ποινή στα αδικήματα που υπήρξαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς