17.9 C
Athens

Βόλος – Παναθηναϊκός 1-1: Ευτυχώς υπάρχει η άσπρη βούλα…

Το εύκολο πρόγραμμα ευνοούσε τον Παναθηναϊκό για διαδοχικές νίκες, όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο σερί τρίποντο μετά το εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα.

Οι Πράσινοι «κόλλησαν» στον Βόλο κόντρα στην ομάδα του Χουάν Φεράντο (1-1) και δεν μπόρεσαν να βρουν και γκολ σε κανονική ροή αγώνα. Όπως και σε άλλα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, έτσι και σε αυτό κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, χρειάστηκε η άσπρη βούλα για να βρει δίχτυα ο Παναθηναϊκός. Με ένα… αμφισβητούμενο πέναλτι στον Χατζηθεοδωρίδη, ο Χατζηγιοβάνης βρήκε δίχτυα αλά Πανένκα στο 7′ και έκανε το 0-1.

Μετά το 20′ οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα, απείλησαν με τον Φεράρι, ενώ στο 33′ ήταν σειρά του Ζοάο να στηθεί στην άσπρη βούλα. Ανετράπη από τον Δώνη και ισοφάρισε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης (ελλείψει Γέντρισεκ και Μάντζη πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες) έχασε την ευκαιρία για ανατροπή, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μακέντα είχε ρεσιτάλ αστοχίας.

Από εξαιρετικές θέσεις δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και μόνο… φορ δεν θύμισαν οι εκτελέσεις του. Με την είσοδο του Περέα οι Πράσινοι είχαν γίνει πολύ απειλητικοί και θα μπορούσαν σίγουρα να βρουν δεύτερο τέρμα ειδικά αν ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί: Ενδεικτική η ευκαιρία στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν ο Κολομβιανός φορ εκτέλεσε με τον Μελίσσα εξουδετερωμένο, ωστόσο ο Δημόπουλος με τάκλιν αυτοθυσίας έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του και κράτησε τον Βόλο κοντά στους Πράσινους.

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Ζοάο (85’ Λύρατζης), Μπαλογιάννης (63’ Τσαούσης), Μουνίθ, Τόρες

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (76’ Μπεκ), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Μπουζούκης, Δώνης, Κολοβός (46’ Περέα), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Νούνες), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς