aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚόπηκε διά παντός από την Εθνική Βοσνίας ο Βράνιες!

Κόπηκε διά παντός από την Εθνική Βοσνίας ο Βράνιες!

Σαν μην έφταναν οι ερωτικοί μπελάδες του με την Γελένα Καρλέουσα, αλλά και το γεγονός ότι έχει υποβιβαστεί στην β’ ομάδα της Άντερλεχτ, ο Όγκνιεν Βράνιες έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα άσχημο γεγονός αναφορικά με την καριέρα του: το κόψιμο του από την Εθνική ομάδα.

Ο εκλέκτορας Ρόμπερτ Προσινέτσκι δεν τον συμπεριέλαβε για μία ακόμα φορά στις κλήσεις του και ερωτηθείς για την απουσία του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ίδιος με την συμπεριφορά του αυτοαποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα όπως η Βοσνία πρέπει να είσαι σωστός εντός κι εκτός γππέδου. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Ο Βράνιες εδώ και καιρό δεν συμπεριφέρεται έτσι. Τσακώθηκε με τους οπαδούς, μετά ήρθε η υπόθεση με τα τατού, η παράνομη σχέση του. Συγνώμη, αλλά δεν παέι έτσι. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον προβλήματα εντός της ομάδας», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Για όσους δεν γνωρίζουν πέτρα του σκανδάλου θεωρήθηκαν κάποια «ένοχα» τατού που χτύπησε ο Βράνιες στο κορμί του και τα οποία τον έκαναν persona non grata για τους συμπατριώτες του.

Ένα εξ’ αυτών απεικονίζει τον Μομτσίλο Τζούγιτς, έναν Σέρβο ιερέα, ο οποίος υπήρξε ηγέτης των Τσέτνικ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος για τους Βόσνιους θεωρείται εγκληματίας πολέμου και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ