aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ - Νέα Σαλαμίνα: «Τα ‘χω χαμένα, τα ‘χω χαμένα…» (video)

ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα: «Τα ‘χω χαμένα, τα ‘χω χαμένα…» (video)

Άχαρος συμβιβασμός στην ΑΕΚ Αρένα. ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρμα 0-0, σπαταλώντας την ευκαιρία στην προσπάθεια που κάνουν για τον στόχο τους.

Οι κιτρινοπράσινοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τον Απόλλωνα στην 4η θέση (35 πόντους) και στο -1 και παραμένουν 5οι με 32, ενώ οι ερυθρόλευκοι, αν κέρδισαν θα έφταναν στους 27 βαθμούς και θα έκαναν αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση της εισόδου τους στην εξάδα. Έχει μαθηματικές πιθανότητες η Σαλαμίνα όμως,, αφού παραμένει 8η με 25 πόντους, καθότι η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (7η με 28 βαθμούς και 6η η Πάφος με 30). Άρα τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Άρχισε με βαριεστιμάρα το ματς, αλλά ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρον. Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με την ΑΕΚ να ξεθαρρεύει πρώτη και να αποκτάει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής υπέρ της, φτιάχνοντας και κάποιες ευκαιρίες (τέσσερις στον αριθμό, δύο στην εστία). Παρόλα αυτά, από το 20λεπτο και μετά η Νέα Σαλαμίνα «πάτησε» την αντίπαλό της δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Ελουντού, ο οποίος και ήταν κι ο πρωταγωνιστής των ευκαιριών των φιλοξενουμένων (εφτά συνολικά, πέντε στην εστία). Παρόλα αυτά, τα φυσίγγια των δύο ομάδων ήταν αβολίδωτα και κατέληξαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν αγνώριστη εικόνα συγκριτικά με το α’ ημίχρονο. Υπήρχαν μεν κάποιες καλές φάσεις, ενώ ο ρυθμός ήταν κάπως ανεβασμένος στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Αμφότερες οι ομάδες δεν «είδαν» δίχτυα και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το άχαρο 0-0.

ΑΕΚ (Ηλίας Χαραλάμπους): Τόνιο, Τρουγιόλς, Μ. Γκονθάλεθ, Γκολομπάρτ, Ιωάννου (66′ Τάντι), Ακοράν, A. Γκονθάλεθ, Γκαρσία (55′ Σπόλιαριτς), Χέφελ, Γιάννου (46′ Kωνσταντίνου), Τριτσκόφσκι.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Ρομάν, Λαμπό, Χριστοφόρου, Ροδρίγκεθ, Κορέια, Ελουντού, Μαριάνοβιτς, Ρέινολντς, Σιαθάς (70′ Τέλφερ), Μαουρίσιο (65′ Κίνγκσλεϊ).

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 41′ Γκαρσία, 88′ Κωνσταντίνου / 90′ + 2 Σαν Ρομάν.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: AEK Aρένα.

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

Β’ βοηθός: Νίκος Καλησπέρας.

Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ