aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωφρόνης: «Κατακρίθηκα δίκαια πέρσι, μην ξαφνιαστείτε να δείτε και 8 αλλαγές»

Σωφρόνης: «Κατακρίθηκα δίκαια πέρσι, μην ξαφνιαστείτε να δείτε και 8 αλλαγές»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ζαλγκίρις (4-0) και την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Μάλιστα αναφέρθηκε στη συνέχεια, στις προσθήκες αλλά και στην απουσία του κόσμου.

Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ποδοσφαιριστές για τη δεύτερη νίκη. Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μέρος της προετοιμασίας μας και ετοιμαστήκαμε. Βλέπουμε τη συνέχεια, θα μάθουμε απόψε τον αντίπαλο μας. Τους έχω δει, θα είναι δύσκολη η συνέχεια και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει βάθος, ποιότητα που θα μου δώσουν λύσεις. Σέβομαι τους παίκτες και θα προσπαθήσω να τους έχω ετοιμοπόλεμους. Μην ξαφνιαστείτε να δείτε και 8 αλλαγές. Θα προσπαθήσω να είμαστε όσο πιο δυνατοί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ακόμη, σήμερα καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Να του δώσω συγχαρητήρια, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και βοήθησε και στα δύο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Με 4άρα και ρεκόρ Σελάγια σφράγισε την πρόκριση ο Απόλλωνας!

Για τον κόσμο, είπε: «Ευχαριστώ και τον κόσμο που μας στήριξε. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις με τόσο λίγο κόσμο για μια ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζετε με γεμάτες κερκίδες, με ατμόσφαιρα».

Στο τέλος, τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια που είμαι την ομάδα δεν είχαμε κάτι με κάποιον ποδοσφαιριστή. Είναι συνεργασία, έχουμε τον ίδιο σκοπό και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Υπάρχει μια γραμμή στα αποδυτήρια, το γνωρίζουν, δεν χρειάζονται λόγια. Για τους νέους, πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στην λειτουργία της ομάδας. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Στη φετινή χρονιά κρίθηκα δίκαια τον Ιανουάριο γιατί πίστεψα πως κάποιοι θα δώσουν λύσεις αλλά δεν έδωσαν και δεν υπάρχουν πλέον στην ομάδα. Αυτοί που ήρθαν θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ