aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈναν Κροάτη μέσο και (μάλλον) τέλος

Έναν Κροάτη μέσο και (μάλλον) τέλος

Δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Εθνικού Άχνας για την υλοποίηση και των τεσσάρων μετεγγραφών που δικαιούται να κάνει η ομάδα τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «μπλε» έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν μόνο σε δύο κινήσεις, με τη μια να έχει ήδη γίνει με την απόκτηση του Κύπριου κεντρικού αμυντικού Παύλου Κορρέα, ο οποίος αποχώρησε από την Ανόρθωση στην οποία δεν κατάφερε να καταγράψει λεπτό συμμετοχής.

Η άλλη προσθήκη θα αφορά και μέσο, με τον Κροάτη προπονητή της ομάδας Ντίαν Κλάφουριτς να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, τον οποίο φαίνεται πως γνωρίζει καλά. Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας Γιάννος Δημοσθένους, αφού πήρε το «οκ» από τη διοίκηση, άρχισε τις συζητήσεις με τον συγκεκριμένο παίκτη προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε περίπτωση που αποκτηθεί και ο Κροάτης μέσος, οι «μπλε» θα ολοκληρώσουν τον χειμερινό τους σχεδιασμό, εκτός βέβαια και εάν τις επόμενες ημέρες προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Εν τω μεταξύ, σε μία άλλη εξέλιξη, ο νεαρός Κύπριος μέσος Συμεών Κκονέ παραχωρήθηκε δανεικός στον Αχυρώνα, με σκοπό να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες από τη νέα σεζόν. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές είχαν χθες ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και πιάνουν εκ νέου δουλειά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και του δύσκολου και απαιτητικού προγράμματος που τους περιμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ