aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ανάγκη για ενίσχυση σε επτά θέσεις

Νέα Σαλαμίνα: Ανάγκη για ενίσχυση σε επτά θέσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου συνεργάστηκαν την περασμένη σεζόν, για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Νέας Σαλαμίνας. Ε, αφού η συνταγή ήταν επιτυχημένη, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων δεν σκοπεύουν να την αλλάξουν: Ο πρώτος θα αξιολογεί προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές, που θα εντοπίζει-προτείνει ο δεύτερος, θα καταρτίζει τη σειρά προτεραιότητας των μετεγγραφικών στόχων και ακολούθως θα αρχίζουν οι επαφές.

Για την ώρα, το δίδυμο έκρινε ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης σε εφτά θέσεις. Αναζητούνται λοιπόν δύο σέντερ μπακ, δύο κίπερ, μέσος, εξτρέμ και σέντερ φορ. Υπάρχει ασφαλώς το ενδεχόμενο να προκύψει ανάγκη και για απόκτηση αριστερού μπακ-χαφ, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Άντερσον Κορέια.

Με βάση τι ίσχυσε πέρσι, οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή ώς την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ειδικά ο Πουρσαϊτίδης έδειξε πως δεν βιάζεται να ανάψει το φως για την απόκτηση ποδοσφαιριστή. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει, κατόπιν ενδελεχούς έλεγχου, να πειστεί ότι ο προτεινόμενος ποδοσφαιριστής πληροί τις προδιαγραφές. Έτσι, δεν θα υπάρχει βιασύνη, εκτός φυσικά αν προκύπτει προτεινόμενος, με στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν και θα πρέπει να κλείσει αμάν-αμάν η μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ