aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Πιστή στην οικονομική πολιτική της

Νέα Σαλαμίνα: Πιστή στην οικονομική πολιτική της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που είδαν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας και όχι μόνο στην τρέχουσα σεζόν, η σπουδαία αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ήταν απόρροια και της υγιούς κατάστασης στα οικονομικά του σωματείου. Έγινε προϋπολογισμός βάσει των δεδομένων του συλλόγου, στον οποίο θα μπορεί να ανταποκρίνεται και να πληρώνει τους ποδοσφαιριστές στην ώρα τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλειά του προπονητή και την παρουσία ποιοτικών ποδοσφαιριστών, επέτρεψε στη Νέα Σαλαμίνα να κάνουν μια ξεχωριστή πορεία.

Πιστή σε αυτή την πολιτική της θέλει να παραμείνει η διοίκηση και αυτό τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ιδιαίτερα με αφορμή την πρόταση για ανανέωση συμβολαίου με τους Τιάγκο και Βεσελόφσκι. Προτιμά να χάσει ποδοσφαιριστές αλλά να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Ο Τιάγκο εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα και τη νέα περίοδο. Οι δυο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και υπάρχει θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις. Κάποιες μικροδιαφορές αναμένεται να ξεπεραστούν και ο Βραζιλιάνος σύντομα θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το κεφάλαιο Βεσελόφσκι παραμένει ανοικτό. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Στη Νέα Σαλαμίνα υπέβαλαν την πρότασή τους, δεν θα την διαφοροποιήσουν, απομένει να γίνει κίνηση από την πλευρά του Σλοβάκου τερματοφύλακα. Με τον Ονουέγκμπου, θα γίνει το προσεχές διάστημα συνάντηση ώστε οι διοικούντες να ακούσουν τη θέση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κάποια οικογενειακά θέματα. Θα γίνει προσπάθεια να εξευρεθεί λύση και να συνεχίσει στην ομάδα.

Για τον Χριστοφόρου στη Νέα Σαλαμίνα εξέφρασαν την επιθυμία να τον έχουν στην ομάδα τους και τη νέα περίοδο, παρουσιάζεται θετικός και ο ίδιος και θα γίνει συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ. Κατά πάσα πιθανότητα ο Χριστοφόρου να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ