aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝέο ενδιαφέρον για τον Μακρή

Νέο ενδιαφέρον για τον Μακρή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επανεντάξει τον Ανδρέα Μακρή στο ρόστερ της το περασμένο καλοκαίρι, μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στην προηγούμενη σεζόν, αλλά επανέρχεται τον Ιανουάριο. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ενδιαφέρονται για τον Κύπριο επιθετικό, ο οποίος δεν έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, το γεγονός ότι τον Ιούνιο εκπνέει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές, δελεάζει τον σύλλογο της Λεμεσού, καθώς ενδεχόμενο νέου δανεισμού θα ανοίξει τον δρόμο για να τον κάνουν δικό τους.

Στις προσεχείς ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τις προσθαφαιρέσεις της ΑΕΛ. Μάλιστα, την πόρτα εξόδου ίσως δει ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από την αρχή της σεζόν από θλάση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης: AEΛ: Ξεκαθαρίζει για αυτούς που αποχωρούν, πρόταση στον Γκαθτανιάγα

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια θετική ένδειξη πως θα συνεχίσει στην ΑΕΛ ο Τόρες και μάλλον θα αποχωρήσει. Ο Ισπανός δέχθηκε πρόταση από τον Παναιτωλικό, όμως την απέρριψε. Ακόμη, δεν δόθηκε συνέχεια στην πρόταση που είχε από την Ισπανία ο Γκαστανιάγα.

Όπως και να έχει, μετά το ψεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Αλκή, για την ΑΕΛ προέχει η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από το 2-2 με τη Δόξα. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τη Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο δίχως τους τιμωρημένους Γουίλερ και Γκαστανιάγα. Αντιθέτως, θα επανέλθουν οι Ζντραφκόσκι και Μεντόγιεβιτς που εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με τη Δόξα. Από εκεί και πέρα ο Κέρκεζ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα του Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα και Α. Αβραάμ, που δεν ήταν στην αποστολή του ψεσινού αγώνα με την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ