aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΚομβικό το ματς με την Πάφος FC

Κομβικό το ματς με την Πάφος FC

Δεν χωρεί αμφιβολίας πως ο Ολυμπιακός παρουσιάζει κατά το τελευταίο δίμηνο ένα πολύ πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και εάν ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια, θα μάζευε πολύ περισσότερους βαθμούς. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, άρχισε να βρίσκει «ταυτότητα» και αναμφίβολα,  συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, ενισχύει αυτομάτως τις πιθανότητες για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Πόσο μάλλον εάν κερδίσει τον αγώνα απέναντι στην Πάφος FC. Οποτε αυτό γίνει τελικά στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (μετά το θέμα που προέκυψε με τους διαιτητές), οι μαυροπράσινοι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πτοούνται. Ο Πάμπος Χριστοδούλου προετοιμάζει εντατικά τους ποδοσφαιριστές για ένα «δυνατό» 90λεπτο, ζητώντας πείσμα και πάθος, ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Ο Κύπριος προπονητής ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του τον Μπιλάλ Αμντί, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, πέραν φυσικά της δεδομένης απουσίας του Ντιλάν Ντουβεντρού, ο οποίος θα επιστρέψει σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση στα μέσα του Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ