aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αποφασίζει ο Κάμερον Τόσακ

Πάφος FC: Αποφασίζει ο Κάμερον Τόσακ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλες τρεις προπονήσεις έχει στη διάθεσή του ο Κάμερον Τόσακ για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει τη Δευτέρα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ουαλός προπονητής της Πάφος FC δεν υπολογίζει εκ νέου στον Ρούντκο και τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Πέτρου. Δεν αναμένονται πάντως σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που θα είχε ξεκινήσει με αντίπαλο τον Απόλλωνα, πριν από τα Χριστούγεννα. Πιθανολογείται επάνοδος του Νέμετς και του Φιλιώτη, ενώ ίσως δούμε τον Λαφράνς να παίρνει φανέλα βασικού. Στην ομάδα της Πάφου ελπίζουν πως η παρουσία του νέου προπονητή θα φέρει άλλον αέρα, αλλά για να γίνει αυτό είναι απαραίτητες οι επιτυχίες. Χρειάζονται κατεπείγον βαθμούς και το ματς με την Ανόρθωση, όσες δυσκολίες και αν αυτό κρύβει, καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες και να δουν το μέλλον με αισιοδοξία. Άλλωστε και χωρίς πολλές νίκες, μέσα από τις καλές στιγμές της ομάδας έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει ποιοτικό έμψυχο δυναμικό. Μένει μόνο στα ματς που ακολουθούν να ξεδιπλώσουν οι ποδοσφαιριστές τις αρετές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ