aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Παιχνίδι με τη φωτιά

Πάφος FC: Παιχνίδι με τη φωτιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παφιακή ομάδα άφησε τον χρόνο να περάσει σε βάρος τους, αναφορικά με την αντικατάσταση του Ζέλικο Κόπιτς στην τεχνική ηγεσία

Παίζουν με τη φωτιά οι παράγοντες της Πάφος FC. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί, όλη αυτή η καθυστέρηση στην πρόσληψη προπονητή, εκτός και αν στο μυαλό των Ρώσων ιδιοκτητών «έπαιζε το σενάριο» να διατηρήσουν τον Τζέρεμι Στιλ, σε περίπτωση που η ομάδα τους είχε καλά αποτελέσματα.

Πάντως η αργοπορία στον προγραμματισμό του καλοκαιριού, η επίρριψη στον προηγούμενο προπονητή (Ζέλικο Κόπιτς) και τώρα η καθυστέρηση στην πρόσληψη νέου αφεντικού στην τεχνική ηγεσία δημιουργεί ερωτηματικά. Η παφιακή ομάδα άφησε τον χρόνο να περάσει σε βάρος της. Στη μέση ήταν και η διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία δεν αξιοποιήθηκε.

Πλέον, μεταφέρεται από τριήμερο σε τριήμερο το θέμα με τον νέο προπονητή. Ήδη χάθηκαν παιχνίδια, στα οποία η Πάφος FC μπορούσε να είχε βαθμολογικό όφελος. Το παιχνίδι που χάθηκε με τη Δόξα (0-1), είναι από αυτά που μπορεί στο τέλος να κάνουν τη διαφορά, στο αν θα παραμείνει ή όχι στην κατηγορία η ομάδα της Πάφου. Γιατί πλέον, ο στόχος θα είναι η σωτηρία της ομάδας.

Μεθαύριο, οι γαλάζιοι έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι κάτι σαν τελικός, γιατί μετά τους περιμένει ένα δυνατό πρόγραμμα. Παίζουν με την ΑΕΚ (εκτός), με τον Απόλλωνα (εντός) και την Ανόρθωση (εντός). Επιβάλλεται να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ