aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚύπρος: Κρίσιμο παιχνίδι, χαράσσει πορεία

Κύπρος: Κρίσιμο παιχνίδι, χαράσσει πορεία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πορεία της στον 9ο όμιλο θα χαράξει η Κύπρος αναλόγως του αποτελέσματος στο σημερινό κρίσιμο ματς με αντίπαλο το Καζακστάν, που θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00 (ΡΙΚ2). Ο Μπεν Σιμόν το χαρακτήρισε ως σταυροδρόμι το οποίο η Εθνική καλείται να περάσει με επιτυχία. Άλλωστε, μόνο έτσι θα δώσει νόημα και ενδιαφέρον στην παρουσία της στον όμιλο. «Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πώς παίζει ο αντίπαλός μας, κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε», επισήμανε ο προπονητής της Εθνικής.

Το Καζακστάν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντίπαλος που είναι στα μέτρα της Κύπρου και παίζοντας εντός έδρας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Με τρίποντο θα πιάσει στους έξι βαθμούς τον σημερινό αντίπαλό της και θα αναπτερώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας, με το εκτός έδρας ματς απέναντι στο Σαν Μαρίνο τη Δευτέρα, να προσφέρεται για το περαιτέρω βήμα.

Ο Μπεν Σιμόν είναι πιθανό να παρουσιάσει την Εθνική σε σχηματισμό 3-4-3: Κάτω από τα δοκάρια Παναγή ή Μιχαήλ. Τριάδα στην άμυνα οι Κούσουλος, Μερκής, Λαΐφης. Δεξιά ως φουλ-μπακ ο Καρώ ή ο Μιντίκκης και αριστερά ο Ιωάννου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Αρτυματάς και Κυριάκου, θέση διεκδικεί ο Σπόλιαριτς. Τριπλέτα στην επίθεση οι Γεωργίου ή Εφραίμ (δεξιά), Παπουλής (αριστερά) και Σωτηρίου (κορυφή).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ