Πέτρα Ολύμπου: «Ψηφιακές δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» με την στήριξη της Google

Πέτρα Ολύμπου: «Ψηφιακές δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις» με την στήριξη της Google
Από Euronews
Κοινοποιήστε το άρθροΣχόλια
Κοινοποιήστε το άρθροClose Button

Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Πέτρας

ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ

Στην Πέτρα Ολύμπου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις».

Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Πέτρας.

Το σεμινάριο προλόγισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Πέτρας, Νίκος Ζιώγας, ενώ τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. 

Ακολούθησαν οι προγραμματισμένες εισηγήσεις και ειδικότερα μία σύντομη περιγραφή του σχεδίου Olympetra και των όσων έχουν υλοποιηθεί έως σήμερα από τον Χρήστο Πεολίδη, εμπνευστή του Olympetra, ενώ με θέμα «Πιερία: Από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τουριστικό προορισμό. Νέα δεδομένα - Νέες Πρακτικές» μίλησε ο Λευτέρης Μωυσιάδης, Δημοσιογράφος - Σύμβουλος Επικοινωνίας. 

Παράλληλα, «Σεμινάριο ψηφιακών δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του τουρισμού από το Grow Greek Tourism Online της Google» ήταν το θέμα που παρουσίασε ο Δημήτρης Σερίφης, Nelios, ενώ ο Κλεομένης Κάκκαλος, Προγραμματιστής Ερευνητής, Application Developer επικεντρώθηκε στο θέμα: «Olympus Companion Paths in flight mode»  

Οι συμμετέχοντες απόκτησαν πολύτιμες γνώσεις για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους.

Στον επίλογο διατυπώθηκαν συμπεράσματα και προτάσεις από τους Χρήστο Πεολίδη και Λευτέρη Μωυσιάδη. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Κοινοποιήστε το άρθροΣχόλια

Σχετικές ειδήσεις

ΟΟΣΑ: Λιγότερο επωφελής ο ψηφιακός μετασχηματισμός για την Ελλάδα

Όλυμπος: Στο «μυθικό» βουνό αφιερωμένο το Doodle της Google

Τουρισμός: Τα δωμάτια του μέλλοντος στο Μουσείο Μπενάκη