Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει οτι φήμες θέλουν την Lenovo (και τα υψηλά ιστάμενα μέλη της διοίκησης) να σκέφτονται σοβαρά την αναβίωση του ονόματος ZUK στον χώρο των smartphones, στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τις αρκετά χαμηλές πωλήσεις των προιόντων της εταιρίας τον τελευταίο καιρό. zuk

Σήμερα όλα τα παραπάνω δείχνουν να επιβεβαιώνονται, μετά από μία φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο CEO της ZUK Mobile και δείχνει την πίσω πλευρά από ένα «μυστηριώδες» smartphone, με μεταλλική (glossy) επικάλυψη μαζί με το logo της Lenovo. Παρά το γεγονός οτι η ZUK έκλεισε σαν εταιρία τον Δεκέμβριο του 2016, οι φήμες για την επαναλειτουργία της ποτέ δεν σταμάτησαν να υπάρχουν στην αγορά. Αυτή την στιγμή η ZUK βέβαια δεν κατασκευάζει συσκευές (τουλάχιστον επίσημα), όμως το ZUI interface της συνεχίζει και ζει μέσα στα Moto smartphones που διατίθενται στην Κινεζική αγορά από την Motorola (που ανήκει εδώ και καιρό στην Lenovo). 

Πιστεύετε οτι το μοντέλο της φωτογραφίας είναι το επόμενο ZUK smartphone; Αν ναι, δεν θα έπρεπε να είχε αυτό το logo, αντί για το «Lenovo;». Αφήστε μας τα σχόλιά σας.

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

[Πηγή] :