H πλειοψηφία των χρηστών θέλουν ένα ένα smartphone που θα τους δίνει όσο το δυνατόν περισσότερα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Έτσι, μια μεγάλη μπαταρία και μια καλή κάμερα είναι οι δύο κύριοι παράγοντες στους οποίους εστιάζουν περισσότερο, εκτός από την απόδοση και την απρόσκοπτη λειτουργία. Το UMIDIGI S3 Pro έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στα δυο αυτά σημεία. Η UMIDIGI κατάφερε να χρηματοδοτηθεί με περισσότερα από 200.000 δολάρια σε crowdfunding που διοργάνωσε για το τηλέφωνο στο Indiegogo, ενώ τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έκανε εξηγούν τα πάντα για το τηλέφωνο.

Το UMIDIGI S3 Pro κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σήμερα σε προπαραγγελία από το Banggood και βλέποντας τις προδιαγραφές του, διαπιστώνουμε ότι είναι πολύ καλό για τα χρήματα που κοστίζει. Η FHD+ οθόνη των 6,3 ιντσών διαθέτει μια μικρή εγκοπή τύπου σταγόνας στο επάνω μέρος, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένα MediaTek Helio P70 SoC μαζί με 6GB RAM και 128GB μνήμη αποθήκευσης. Όσον αφορά στη μεγάλη μπαταρία φορτίου 5.150 mAh που διαθέτει, η οποία υποστηρίζεται από ταχεία φόρτιση 18W, θα μπορεί εύκολα να κρατά ενεργό το smartphone για τουλάχιστον δύο ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Όμως, από όλες τις προδιαγραφές, αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο Sony IMX586 CMOS αισθητήρας των 48MP. Αυτό κάνει το UMIDIGI S3 Pro ένα από τα πρώτα τηλέφωνα στον κόσμο που προσφέρει τη νέας τεχνολογίας κάμερα. Ο αισθητήρας αυτός προσφέρει φωτογραφίες με μέγεθος pixel 0,8 μm και pixel μεγέθους 1,6 μm όταν βρίσκεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, ένας δευτερεύων τηλεφακός βοηθά να καθορίσετε τις πληροφορίες βάθους.

Ταυτόχρονα, εκτός από την ποιότητα της κάμερας και τη μεγάλη μπαταρία, οι χρήστες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στο κεραμικό σώμα του, περισσότερο από το να έχει αλουμινένιο ή ακόμα και γυάλινο, καθώς καθιστά τη συσκευή πιο πολυτελή και ταυτόχρονα πιο ανθεκτική. Το κεραμικό σώμα παραπέμπει συνήθως σε μια ακριβή συσκευή, αλλά το S3 Pro είναι αρκετά προσιτό οικονομικά, με όλες αυτές τις προδιαγραφές.

Το UMIDIGI S3 Pro θα το βρείτε στα 248€ από το Banggood (με EU ROM, Ελληνικά δηλαδή, τα πάντα) και Priority Direct Mail για να μην έχετε τελωνείο!

Αποκτήστε το UMIDIGI S3 Pro από το Banggood!

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!