Η πρώτη σημαντική διαρροή του Galaxy Note 10 είναι γεγονός. Όπως αναμενόταν, έρχεται με τη μορφή CAD renders που μας δίνουν μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα του εμπρόσθιου και του οπίσθιου μέρους της συσκευής. Η διαρροή επιβεβαιώνει επίσης κάποια πράγματα που έχουμε ακούσει για το Note 10 τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το 91Mobiles, που διέρρευσε τα renders σε συνεργασία με τον OnLeaks, έχει πράγματι καταργηθεί η υποδοχή ακουστικών από το Galaxy Note 10. Η Το πλήκτρο Bixby φέρεται να έχει καταργηθεί επίσης, αλλά τα φυσικά πλήκτρα έντασης και ενεργοποίησης δεν έχουν καταργηθεί (όπως είχε ακουστεί), τουλάχιστον όσον αφορά στη χαμηλότερης έκδοση του τηλεφώνου.

Επιπλέον, από ότι φαίνεται, η οπή που θα φιλοξενεί τη μπροστινή κάμερα θα μετακινηθεί από τη δεξιά πλευρά της οθόνης στο κέντρο. Τα renders που έχουν διαρρεύσει είναι για το μικρότερο Galaxy Note 10 με οθόνη 6,3 ιντσών με μία μόνο μπροστινή κάμερα και είναι πιθανό το μεγαλύτερο μοντέλο Pro να έχει επίσης την οπή για την εμπρόσθια κάμερα στη γωνία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναμένουμε ότι το Note 10 Pro θα έχει διπλή διαρρύθμιση μπροστινής κάμερας όπως το Galaxy S10+, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα μοντέλο Galaxy S με περισσότερες κάμερες από τα μοντέλα Note το ίδιο έτος μέχρι τώρα. Επίσης, το μοντέλο 5G θα έχει πιθανότατα τρεις εμπρόσθιες κάμερες όπως το S10 5G, και θα έδειχνε πολύ άσχημο αν είχε τρεις κάμερες στο κέντρο.

Μιλώντας για κάμερες, τα renders εμφανίζουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, σε κάθετη διάταξη και στη πάνω αριστερή γωνία. Η Samsung μετακινεί επίσης το πλήκτρο ενεργοποίησης στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου, κάτω από τα πλήκτρα έντασης, αφήνοντας μια καθαρή δεξιά πλευρά. Το πλήκτρο τροφοδοσίας είναι πιθανό να να έχει διπλή χρήση και ως πλήκτρο Bixby.

Σύμφωνα με τον OnLeaks, το Note 10 θα έχει διαστάσεις 162,6 x 77,4 x 7,9 χιλιοστά. Ναι, αυτό σημαίνει ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα θα έχει ίδιο πάχος με το Galaxy S10e και το Galaxy S10 5G, αλλά δεν έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι η Samsung θα πρέπει να τοποθετήσει ένα S Pen, αν και το φορτίο της μπαταρίας στο μη-Pro μοντέλο μπορεί να μην είναι πολύ εντυπωσιακό παρά την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών. Είναι δυνατόν το Galaxy Note 10 Pro να έχει υποδοχή ακουστικών; Μπορούμε σίγουρα να το ελπίσουμε, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε για να το εξακριβώσουμε.

Δείτε τα renders και το video που συνοδεύουν το παρόν κείμενο και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

[Πηγή] :