Την προηγούμενη χρονιά η εταιρία από το Cupertino, διέθεσε στην αγορά το σχετικά οικονομικό για τα δεδομένα της Apple, iPhone XR, το οποίο πήγε αρκετά καλά σε πωλήσεις προς μεγάλη έκπληξη της Apple. Πολλοί χρήστες το χαρακτήρισαν συσκευή της χρονιάς. Βέβαια το συνέδριο αργεί ακόμα, οπότε δεν γνωρίζουμε ποιες νέες τεχνολογίες θα ενσωματώσει, τον σχεδιασμό των κινητών αλλά και ποια νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν. Σύμφωνα με φήμες η επόμενη γενιά iPhone X, θα διαθέτει μια σημαντική αναβάθμιση, την θύρα USB Type-C.

Στις 27 Αυγούστου, ένα κανάλι στο Weibo, αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την νέα γενιά iPhone X. Ανέφερε ότι το μέγεθος θα είναι το ίδιο με τις συσκευές προηγούμενης γενιάς – 150mm ύψος και 75mm πλάτος. Θα διαθέτουν τρία ανοίγματα πίσω, δύο για τις κάμερες και ένα για το flash. Στο κάτω μέρος τα ανοίγματα για το μικρόφωνο και το ηχείο θα είναι κατασκευασμένα ασύμμετρα σε αντίθεση με τα προηγούμενα, όπως θυμόμσαστε. Σε σύγκριση με το iPad Pro η θύρα φόρτισης είναι αρκετά μεγαλύτερη από μια lightning θύρα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την θύρα USB Type-C.

Όσον αφορά τη θύρα φόρτισης της νέας γενιάς iPhone, υπάρχουν διάφορες φήμες. Είδαμε ότι η θύρα κεφαλής φόρτισης του νέου καλωδίου δεδομένων iPhone θα υιοθετήσει το Type-C. Εάν η νέα γενιά του iPhone X μπορεί να αντικαταστήσει την θύρα φόρτισης σε Type-C, τότε το βήμα τυποποίησης σε Apple και Android θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά.

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

[Πηγή] :