Πρόσφατα, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει επίσημα το crowdfunding στην δικιά της πλατφόρμα Youpin στις 3 Δεκεμβρίου, για ένα έξυπνο κρεβάτι. Το πλήρες όνομα του προϊόντος είναι ”8H Milano smart electric bed ”. Αλλά εμείς θα το πούμε το έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι Xiaomi Youpin Multifunctional.

Xiaomi

Εάν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό πλαίσιο + στρώμα χωριστά, μπορείτε να αναβαθμίσετε το κρεβάτι σε ένα έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι ή να το χρησιμοποιήσετε απευθείας ως ηλεκτρικό τατάμι.

Όταν ξαπλώνετε στο έξυπνο κρεβάτι, απλά πατήστε τα κουμπιά ή δώστε φωνητικές εντολές και το ηλεκτρικό κρεβάτι μπορεί να ανασηκωθεί αργά στη γωνία που θέλετε. Αυτό αρκεί για να έχετε ένα άνετο ύπνο, για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξαπλώστε, διαβάστε, παρακολουθήστε τηλεόραση και παίξτε παιχνίδια και κάντε τα πάντα πάνω στο κρεβάτι. Το έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι Xiaomi Youpin είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας διπλά μοτέρ που τοποθετούνται στα πίσω πόδια και επιτρέπουν στους χρήστες να τα ελέγχουν. Επιπλέον, μπορεί να ανυψωθεί ανεξάρτητα, ξεκλειδώνοντας περισσότερους τρόπους, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ένας μόνο κινητήρας.

Το έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι Xiaomi Youpin μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως 60 ° στην πλάτη, μέχρι 30 ° στα πόδια καθώς δεν έχει όριο στα γρανάζια και μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε γωνία. Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεση τους 5 προκαθορισμένες λειτουργίες: επίπεδη λειτουργία, λειτουργία κατά του ροχαλητού, λειτουργία ανάγνωσης, λειτουργία τηλεόρασης και λειτουργία μηδενικού βάρους. Αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι ότι το ηλεκτρικό κρεβάτι μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ασυρμάτου τηλεχειριστηρίου. Πολύ απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί για να το ανασηκώσετε πάνω ή κάτω ή για να το επαναφέρετε στην αρχική θέση. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή Mijia και να συνδεθείτε σε αυτήν για απομακρυσμένο έλεγχο.

Xiaomi

Όσο για τη αντοχή του, το έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι Xiaomi Youpin είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής υαλοβάμβακα και κράμα χάλυβα. Ο υαλοβάμβακας έχει εξαιρετική αντοχή στην κόπωση αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες εφελκυσμού. Ο χώρος ύπνου είναι σχεδιασμένος για βάρος μέχρι 75kg ( δεν είναι για εμάς….). Ταυτόχρονα, ολόκληρο το κρεβάτι μπορεί να υποστηρίξει έως και 1000 kg.

https://youtu.be/aw7X-DRQO78

Η πλάτη καλύπτεται με υλικό Litchi. Μοιάζει με δέρμα, αλλά είναι πιο ανθεκτικό, καθώς μπορεί να αντέξει έως και 20000 κύκλους τριβής. Επομένως, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις γρατσουνιές.

Ο κατασκευαστής εγγυάται αδιάλειπτη λειτουργία για 10 χρόνια. Αυτό το πολύ-λειτουργικό και άνετο έξυπνο ηλεκτρικό κρεβάτι έρχεται με τιμή € 254.

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

[Πηγή] :