Η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα το Xiaomi Watch Color και σίγουρα κέρδισε το ενδιαφέρον όλων μας. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, αλλά υποσχέθηκε να το κάνει αργότερα. Πριν λίγες ημέρες, δόθηκαν όλες οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το ρολόι, καθώς διατέθηκε προς πώληση στην Κίνα. Οι χρήστες αναμένεται να αποκτήσουν ένα πολύχρωμο smartwatch με όμορφη στρογγυλή οθόνη AMOLED. Η Xiaomi παρέχει επίσης μια ειδική έκδοση του MIUI για ρολόγια που τρέχει πάνω από το WearOS.

Το Xiaomi Mi Watch Color έρχεται με οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση 454 × 454 pixels. Το ρολόι διαθέτει λουρί από σιλικόνη που μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα 6 σιλικόνης και δύο δερμάτινα. Όσον αφορά την ικανότητα παρακολούθησης άσκησης, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν μέχρι 10 διαφορετικά αθλήματα. Αυτά περιλαμβάνουν ποδηλασία, ορειβασία, τρέξιμο και άλλες δραστηριότητες όπως εσωτερική και εξωτερική κολύμβηση.

Xiaomi Mi Watch Color – Κύρια χαρακτηριστικά

  • AMOLED high-definition large screen, 1.39 inch high-definition large screen, full display of incoming calls, messages, and sports
  • Colorful trend straps: sports, street, business
  • 110+ individual dials
  • 10 sports modes: outdoor running, outdoor riding, cross country, mountain climbing, indoor running, indoor cycling, walking, free training, swimming in the pool, swimming in open water
  • 14 days long battery life, long-term meeting on one charge
  • Professional health monitoring, comprehensive display of body condition: 24 hours heart rate test, pressure test, sleep test, body energy test, breathing training and more than 30 items of exercise data. Let you know the performance of sports at any time, and improve the training effect scientifically.
  • 50 meters waterproof

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν GPS, Bluetooth 5.0, NFC καθώς και τον ρυθμό της καρδιάς και του ύπνου. Μπορείτε να πάτε για κολύμπι δεδομένου ότι η συσκευή μπορεί να αντέξει έως 5 ATM. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπαταρία είναι ένα από τα ισχυρά σημεία του ρολογιού. Μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία έχει μέγεθος 420mAh και μπορεί να διαρκέσει έως και 22 ημέρες αν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αντοχής.

Xiaomi Watch Color

Το ρολόι Mi Watch έρχεται σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα, όμως τα νιντζάκια μας το εντόπισαν στα δύο πρώτα χρώματα, από το Gearbest για άμεση αγορά – πρόκειται για την Chinese version.

 

Αποκτήστε το Xiaomi Mi Watch Color (BLACK) από το Gearbest στα 179€ με Netherlands Registered PDM για να μην έχετε τελωνείο.

Αποκτήστε το Mi Watch Color από το Gearbest

 

Αποκτήστε το Xiaomi Mi Watch Color (SILVER) από το Gearbest στα 179€ με Netherlands Registered PDM για να μην έχετε τελωνείο.

Αποκτήστε το Mi Watch Color από το Gearbest

------------------------- -------------------------

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!