H Ninja Theory ανακοινώνει το Project: Mara

Μια νέα εξερεύνηση της ψυχολογικής τρομοκρατίας.

Η Ninja Theory, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Hellblade: Senua’s Sacrifice, Heavenly Sword και DmC: Devil May Cry, ανακοίνωσε πως αναπτύσσει έναν νέο τίτλο, που αποκαλεί Project: Mara.

"To Project: Mara θα είναι μια πραγματική και προσγειωμένη αναπαράσταση του ψυχικού τρόμου", δήλωσε η Ninja Theory σε Δελτίο Τύπου. "Με βάση πραγματικά περιστατικά και την εις βάθος έρευνα, ο στόχος είναι να αναδημιουργηθεί ο τρόμος του μυαλού όσο το δυνατόν ακριβέστερα και ρεαλιστικά. To Project: Mara θα είναι ένας πειραματικός τίτλος και μια βιτρίνα του τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα νέο μέσο αφήγησης. "

Φαίνεται ότι ο τίτλος θα βασιστεί σε παρόμοιες επιδράσεις με το Hellblade, το οποίο βασίστηκε σε διεξοδική έρευνα για την ψύχωση.

Μαζί με το Project: Mara, η Ninja Theory δουλεύει πάνω στο Senua’s Saga: Hellblade 2, ένα ακόμα παιχνίδι που θα εξερευνήσει τα ψυχικά τραύματα, και στο multiplayer brawler Bleeding Edge. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το στούντιο είναι μέρος των Xbox Game Studios και ασχολείται με first-party αποκλειστικούς τίτλους, για το Xbox και το PC.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Σχετικά με
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια