Κωμωδία με θέμα το Halloween ετοιμάζει το Disney+

Έρχεται το "Spooked" για να μας τρομάξει.

Στο πνεύμα του Χαλοουίν μπαίνει το Disney+, καθώς παρήγγειλε το "Spooked", μια υπερφυσική κωμωδία που λαμβάνει χώρα την γνωστή βραδιά.

Σύμφωνα με το THR, ο Peter Foott θα ξαναγράψει το σενάριο του Tyler Burton Smith και θα αναλάβει τα ηνία της ταινίας. Επιπλέον, παραγωγοί θα είναι οι Dan Lin και Jonathan Eirich (Rideback) και ο Mark Bauch θα κατέχει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.

Λεπτομέρειες για την ταινία δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά η υπόθεσή της θα λαμβάνει χώρα την βραδιά, που το βέλο μεταξύ των δύο κόσμων είναι πιο λεπτό και όλα μπορούν να συμβούν, και θα βλέπουμε τους μεταμφιεσμένους να μεταμορφώνονται στο κοστούμι που έχουν επιλέξει να φορέσουν.

Ο Foott είναι γνωστός μέσα από την ταινία "The Young Offenders" (2016), για την οποία ήταν παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Σε αυτήν βλέπαμε δύο φίλους να βρίσκουν μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και να την θεωρούν το διέξοδό τους από την μίζερη ζωή τους. Απέκτησε sequel σειρά το 2018 με τους ηθοποιούς της ταινίας να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Πρωταγωνιστούσαν οι Alex Murphy ως Conor MacSweeney, Chris Walley ως Jock O'Keeffe, Hilary Rose ως Mairead MacSweeney, Dominic MacHale ως Sergeant Tony Healy, P. J. Gallagher ως Principal Barry Walsh, Jennifer Barry ως Siobhan Walsh, Demi Isaac Oviawe ως Linda Walsh, Orla Fitzgerald ως Orla Walsh και Shane Casey ως Billy Murphy.

To Disney+ ετοιμάζει και άλλη μια ταινία με θέμα το Χαλοουίν, το sequel της γνωστής ταινίας του '93, "Hocus Pocus", η οποία λέγεται ότι θα φέρει πίσω το αρχικό κύριο cast, δηλαδή τις Sarah Jessica-Parker, Bette Midler και Kathy Najimy, ενώ την συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει η Jen D'Angelo (Workaholics). Η ταινία του '93 ακολουθούσε τις Winifred, Mary και Sarah ως μάγισσες του Σάλεμ του 1693, οι οποίες ξαναζωντανεύουν μετά από 300 χρόνια και πρέπει να μάθουν να ζουν στον 20ο αιώνα και να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι το Χαλοουίν είναι πλέον γιορτή. Η ταινία απέσπασε $39 εκ. στο παγκόσμιο box office, ενώ είχε προϋπολογισμό ύψους $28εκ.. Είχε σκηνοθετηθεί από τον Kenny Ortega και είχε γραφτεί από τους Neil Cuthbert και Mick Garris, ενώ βασιζόταν σε ιστορία των Garris και David Kirschner.

Για περισσότερα νέα αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Περισσότερα άρθρα
Σχόλια