Επιβεβαιώθηκε καινούργιο Dragon Quest παιχνίδι από τον δημιουργό της σειράς

Επιβεβαιώθηκε καινούργιο Dragon Quest παιχνίδι από τον δημιουργό της σειράς

Σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς, το Dragon Quest XII βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το sequel.

Πιο συγκεκριμένα, ο Yuji Horii ανέβασε ένα πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter, μιλώντας για τα επιτεύγματα της ομάδα τους μέσα στο 2019, συμπεριλαμβανομένου του ότι έχει ξεκινήσει η δημιουργία του Dragon Quest XII.

Όπως μεταφράστηκε από το BlackKite (μέσω JapaneseNintendo)

"Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Ξεκινήσαμε τον προηγούμενο χρόνο με την κυκλοφορία της ταινίας Dragon Quest: Your Story, και μετά συνεχίσαμε με την κυκλοφορία του Dragon Quest 11 για το Switch, την mobile έκδοση του DQ Walk, και την ανακοίνωση του anime The Adventure of Dai μαζί την videogame έκδοση του, την παραγωγή του (DQ)12 και ακόμα περισσότερα. Παρόλο που έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που έφτιαξα το πρώτο, νιώθω ευγνώμων που μπορώ να συνεχίζω να δημιουργώ καινούργιες δοκιμασίες. Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους fans έχουν ακολουθήσει την σειρά μέχρι τώρα, καθώς και όλο το προσωπικό που με έχει υποστηρίξει. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα συνεχίσω αλλά πιστεύω πως μπορώ να κάνω το καλύτερο μου για λίγο ακόμη. Ελπίζω πως το 2020 θα είναι ένας απίθανος χρόνος για όλους.

Πρώτη μέρα του Reiwa 2

Yuji Horii, σχεδιαστής"

Προηγούμενες αναφορές είχαν δείξει πως το DQ 12 βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη αλλά φαίνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο δημιουργός, το Dragon Quest XI κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Δύση για το Nintendo Switch, μαζί με τα 3 πρώτα παιχνίδια της σειράς

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Καλή χρονιά!

Σχετικά με
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια