Φίλοι είναι τελικά οι Dwayne Johnson και Vin Diesel

Η φιλία πάνω απ' όλα.

Ήταν το 2016 όταν η διαμάχη ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές του "Fast & the Furious", Dwayne “The Rock” Johnson και Vin Diesel, ξεκίνησε λόγω των έντονων δημιουργικών διαφορών που είχαν οι δύο ηθοποιοί και παραγωγοί.

Ωστόσο, σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ο Johnson στο Instagram, όλα δείχνουν ότι είναι καλά ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς. Μέσω αυτού, ο Johnson μιλά για την ευγνωμοσύνη που έχει στην επιτυχία του "Hobbs & Shaw", το spin-off της σειράς ταινιών "Fast & the Furious", και δεν παραλείπει να ευχαριστεί τον Diesel για την υποστήριξη όλων αυτών των ετών. Τέλος, σχολίασε την πιθανότητα της επιστροφής του, λέγοντας "Και φυσικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ένα πράγμα: Θα σε δω σύντομα, Toretto".

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#HobbsAndShaw #FastAndFurious #UniverseExpansion @sevenbucksprod

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις

Πρόσφατες νέες εισαγωγές στο franchise θα είναι αυτές των John Cena και Michael Rooker. O Dwayne Johnson επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα ταινία, αν και τον είδαμε ως Luke Hobbs στο spinoff με τον τίτλο "Hobbs & Shaw" πλάι στους Jason Statham ως Deckard Shaw και Idris Elba ως τον villain της ταινίας. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Από το σύμπαν του Fast & Furious περιμένουμε το "Spy Racers", της σειράς κινουμένων σχεδίων των Netflix και DreamWorks Animation, από την οποία έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη ματιά.

Ο Justin Lin θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία των "Fast and Furious 9-10" και η σειρά λέγεται ότι θα τελειώσει με τη δέκατη ταινία. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, όπως μας ενημέρωσε και το cast, ο καθένας με δικό του τρόπο. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Dan Casey. To "Fast & Furious 9" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ).


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Σχετικά με

Hobbs and Shaw

28/08/2019
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια